Vitejte

Prave jste zavitali na misto, kde se chci s vami podelit o sve myslenky, zkusenosti a nazory.

Co je noveho

28. 11. 1997
Dnes jsem zprovoznil stranky na novem serveru. Vyhoda? Podpora cestiny !!!. Poznamka: stranky na Fortune City nebudou tak casto updatovany.
27. 11. 1997
Chybi vam cestina? Nezoufejte, brzy tyto stranky presunu na server sveho providera www.inext.cz, kde je podporovano 7 ruznych kodovani (CP1250, MAC, ISO 8859-1 a 2, CP 852, KOI8CS a ASCII, soucasne to kodovani).
5. 11. 1997
Duverna zprava od Olega Cernavina, autora Web Downloderu: Chysta se verze 3.0, ktera ma podla autora obsahovat "mnoho novych funkci"
4. 11. 1997
Prave jsem si koupil nejnovejsi (patnacte) cislo casopisu Internet, ve kterem je v clanku Browsime mimo pochvalna zminka o mem prevodu programu Web Downloader do cestiny. Dalsi informace viz rubrika Software.
29. 10. 1997
Pripravuji rubriku SOFTWARE, v niz budu zverejnovat (prekvapive) veci tykajici se nejakym zpusobem pocitacovych programu. Pujde predevsim o odkazy na programy, ktere se mi osvedcily a ktere rad pouzivam, dale pak o recenze, psane z ne tak uplne bezneho uhlu pohledu, a take o tipy a triky pro praci s nekterymi programy.

Co zde najdete

Dalsi veci budou (doufam) postupne pribyvat.

Tomas Valusek