@Tartaria
    Aceste pagini sunt dedicate tuturor acelora care intr-un fel sau altul sunt legati de Romania, dar se adreseaza in special romanilor care vor sa contribuie la schimbarea situatiei din Romania

Trimiteti comentarii la:

[email protected]

O Noua Speranta

La cumplite incercari este supus poporul roman de mai bine de saizeci de ani! 

Rand pe rand s-au abatut asupra sa crimele Garzii de Fier, distrugerile razboiului, teroarea comunismului cu toate formele sale, iar acum o crunta saracie. In ultimii zece ani - cand pentru prima data dupa o lunga perioada de timp exista o sansa, o oportunitate de schimbare in bine - situatia tarii a cunoscut o permanenta inrautatire, in special in ceea ce priveste saracirea populatiei, distrugerea economiei si cresterea coruptiei si a activitatilor de tip mafiot. Dar cel mai grav este ca romanul de rand si-a pierdut speranta. Chiar daca cei mai multi oameni inca mai cred ca se pot indrepta lucrurile, nimeni nu stie cum exact s-ar putea realiza aceasta.

Cred totusi ca a venit timpul ca romanii sa-si primeasca demnitatea inapoi! Cred a venit timpul ca romanii sa nu mai astepte solutii de la altii, fie ei dinauntru sau din afara. Cred ca a venit timpul sa intelegem ca numai luandu-ne soarta in miini putem schimba ceva. In sfarsit, cred ca a venit vremea sa punem capat acestui ciclu al generatiilor de sacrificiu, care pare ca nu se mai sfarseste.

Ideile si opiniile prezentate aici incearca sa contureze o noua viziune pentru o noua societate. Toti cei care doresc sa contribuie la completarea acestei noi teorii sunt invitati sa o faca.

Ion Tartaria, 3 Mai 2000
Mai Exista Speranta?

Partidul Politic

Situatia Romaniei

Marea Schimbare