EOKONLINE http://mezarci.cjb.net/ MEZARCI

WEBMASTER
Link
Eserlerim
FENERBAHÇE
ATATURK
Barış MANÇO

The Best FORTUNECITY

20MB free web space

DIKKAT!

Bu sayfa bir test sayfasıdır.

-----------05.02.2000----------

Yepyeni iğrenç bir tasarıma sahip bir site size.Tam anlamıyla iğrenç bu siteyi bulup ziyaret edene madalya veriyorum haberiniz ola.Bu siteyi bulan bana mail atarsa madalyası hazır.adres [email protected] e-mail adresim.

------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sitenin asıl amacı upload yaptıgım internette bedava yer veren yerleri kandırmak.yani upload ettiğim parçaları silmesinler diye bu sayfayı yanlarına koyacam inşallah yutarlar yani ince iş bu.esas sayfamı merak ediyorsanız icq numaram bu;15173965 heh bunu alın oradan infoya bakın orada yazıyor.Ulan aklıma yazacak yazı gelmiyor hayır deniyorum şöle uzun uzun bişeyler yazayım diye bi türlü beceremiyorum ama bir yerinden yakalasam arkası gelecek gibi.
son günlerde fenerbahçenin durumu kötü bu beni üzüyor haliyle.elalemin fakir kulüpleri birlik ve beraberlik içinde mutlu yarınlara doğru ilerlerken bizimkiler grup olmuşlar kadıköy grubu,fenerbahçeliler grubu,a grubu rh+,fındık tanıtım grubu vs.hoş şeyler değil bunlar.gruplar birleşene kadar anlaşana kadar 3000 yılına gelecez herhalde.
her neyse fenerbahçe büyük kluptur toparlanır herhalde.bu günlerde kafama takılan diğer bir olay ise şu sevil demir vakası.Barış Manço severlerinin ateş püskürdüğü medyanın ise koruduğu kadın.benim fikrim ise bir barış sever olarak şöle;bildiğiniz üzre ülkemizde meşhur olmak çok kolay kafanızı iyi kullandınızmı çok kısa zamanda şöhretsiniz.işte
bu yüzdendirki bir yıl saklandıkdan sonra dayanamadı bu ablamız birinci yıl dönüme yaklaşırken çart diye ana haber bültenlerine atlayı verdi.kafasında meşhur olmak yatıyordu besbelli.çünkü barış manço yu sevdiğini söyleyen bir insan onun sırtından şöhret olamaya çalışmaz.heleki vefat etmiş bir insanın arkasından asla.herneyse farzedelim bu hatun barış mançoyu sevmiyor(zaten öle ama şimdi farzedelim)kafayı takmış meşhur olacak,meşhur olurkende böle birtakım entrikalara baş vuracak.sizce suç kimdedir.bence en büyük suç lafa gelince barış manço öldü yasdayız.,çok seviyorduk ah vah diyen medyadadır.nedenmi?bi düşünün!kadının biri kalkmış ölmüş bir insanın bide sevilen bir kişinin ardından atıp tutuyor.oldukça dekolte giyinmiş süslenmiş sankikendi tanıtımını yapacakmış gibi geliyor böle böle ben barışla beraberdim filen falan diyor ve aptal medya bir sürü kutsal değerleri hiçe sayarak bu kadını canlı yayına alıyor.onu konuşturarak barış mançonun ailesini ve yakınlarını güç durumda bırakıyor.böle bi yayın gerçekleşmiş olmasaydı yani kanallara baş vuran bu kadına yürü kardeşim işine senin halinden ölü bi insanı kullanarak şöhret olmak istediğin belli dese fenamı olurdu ayrıca kadının yalan sölediği her halinden belli sorulan şu soruya bu cevabı vermesinden belli.soru;sizin için bir şarkı yaptımı cevap:evet 40.yılı benim için yaptı.bak sen bende 40.yılı barış manço 40 sanat yılı için yaptı sanıyordum demek 40.yıl sevil demireymiş,hayır bence barış mançonun kazma adlı şarkısı ona.takdir sizden birazda ite kaka,saygılarımla EOK