Buď vítán(a) na stránce Karla Žídka

Bohužel (nebo snad i bohudík?) tě teďka tvůj počítač dovlekl až sem, tak se uklidni.
Nebude to bolet (snad... nikdo si ještě nestěžoval) a třeba se i omylem trochu něčemu zasměješ...
A netvař se tak divně ten zbytek bude už fakt trochu veselejší.

Jestli mas hlavu v oblacich, jdi se rovnou mrknout na hvezdy...

/crusty/523/hvezdy.html

Tak teda zezačátku něco o mě ...

dobu jsem se s ním (myslím s tím světem) naučil celkem vycházet. Bohužel ale to neznamená, že by
mi dokonce i něco vycházelo. V podstatě celou dobu žiju v Opavě. To je asi to nejlepší město, kde
jsem se mohl narodit (a případně i marodit). Má takovou akurátní velikost, akurátní život, prostě
si mě nejspíš dobře převychovalo.
Už druhým rokem se učím nenávidět jistou budovu uprostřed města (je na ní tabule
MENDELOVO GYMNÁZIUM) a některé lidi v ní. Naštěstí tady znám dost dobrých lidí
(viz. My class = my home) díky kterým se pobyt tamtéž stává snesitelný.
Teď jsou tady navíc taneční (aspoň se dobře zasměju). Doufám, že všichni, co jdou se mnou do
tanečních, mají dost smyslu pro humor a neberou to jako trapas.

Ach jo, ach jo, ách jo. Ach jo.
Ach jo, ach jo, ách jo. Ach jo.

Taky něco o hudbě ...

Já v tomhle směru nejsem moc vybíravý. Snad kromě dechovky (cimbálovka mi nevadí), techna,
RAPu a p...vin typu Máma poslouchám všechno. Ale je fakt, že dost moc hodně poslouchám
Mňágu&Žďorp a taky Nohavicu.
Kromě toho, že bych jenom poslouchal, vytvářím ještě s Michalem E. Petrem, Red Head, Štichi
a Wendhi hudební těleso zvané SKElet. Hodláme hrát vlastní tvorbu, i když té je tak poskrovnu,
že se zatím jenom formujem a veřejně nehrajem. Od toho tady máme v Opavě jiné pofidérní skupiny
jako je LUZA a POROST.
Jo a jestli správně vyplníte můj rychlostest, můžete si přečíst i nějaké naše texty. Ale bacha!!!
Rychlotest je určen jen pro zasvědcené (viz. SKE).

SKE

Jak si možná ti inteligentnější všimli, SKElet má v sobě SKE. A co to vlastně SKE je?
Bylo to vytvořeno v roce 1996 jako hudební spolek 2 lidí (mě a Michala) a celé to bylo
dotvořeno o dva roky později, když jsme připojili Kláru (Red Head) a kompletně
jsme se změnili na přátelský spolek. Bohužel se málokdy stane, že je nějaká akce za
kompletní účasti SKE, ale najde se taková příležitost na k tomu vhodných místech jako
Barnov, Mel-etch-ek, koncerty LUZY a podobné věci. Tomuhle spolku by se měla věnovat
celá stránka a taky už se tvoří. Navíc se o SKE dozví daleko víc každý, kdo projde rychlotestem

My class = my home