James Bond 006 - v Českém jazyce - ve výstavbě

Suchý anglický humor
Něco málo o mé maličkosti
Jsem docela obyčejný agent. Moje auto sice nemá žádnou kapotáž, ale ono je stejně pěkně vedro. Můj osobní řidič zrovna odběhl koupit další lahvinku Jim Beam a já se rozhlížím po nějakém stánku, do kterého bych ho poslal pro dálniční známku. Jinak sháním řidiče. Dobře platím. tato nabídka platí stále (dnešní řidiči nic nevydrží).

No i když ne zase tak obyčejný, jak by se na první pohled mohlo zdát. Často používám dokonalé převleky. tentokráte se potřebuji dostat nepozorovaně do černošské vesnice zastřelit jednoho zloducha. Na svoji stranu jsem dostal dokonce jeho manželku, která mi pomohla celou akci uskutečnit. Díky ní jsem se přestrojený za černošské dítě dostal nejen do vesnice, ale ba přímo do banditova domu. Celá akce bohužel nakonec nevyšla, poněvadž si černošský bandita večer neočekávaně spočítal děti. Další osud černošky na fotografii mi není znám. Ovšem vzhledem k tomu, že manžel byl vyhlášeným vrahem ...

Něco víc o mé maličkosti
Něco o někom jiném
O ostatních toho moc nevím, a kdyby jo, tak stejně neřeknu, protože jsem tajný agent.

Vsadím se, že jste mne nepoznali an v převleku na této fotce (vpravo nahoře - jsem přeslečeny za ruku)

X-CHAT
Chcete si pokecat on-line? Neznám nic lepšího !

Andrejčina stránka
hmmm......................

Soutěže na Českém internetu
...no prostě soutěže a dokonce o ceny !!!

Email me on:
[email protected]

Favourite links
This page has been visited times.