ak je tu hore nieco napchate (nejaka reklama), tak to je cena za 100 MB priestoru pre tuto sitesu na fortunecity serveri. nevsimaj si to.
vlastny mech zacina az pod touto ciarou

This is my personal site and is written (except this line) in slovak language only. Mixed languages site i have at jurokouril.home.ml.org

Jurov Mech logo

N aco je mi (toto) perie?
Tato stranka je mechom na moje veci, ktore chcem poskytnut len svojim znamym. Preto ju ani nebudem propagovat. A ani o to nemam zaujem. Nepropaguj ju ani ty.

K to/co som?
To tak vediet! Su ludia, ktori dobre vedia co som zac. Najdi si ich a skus sa spytat. Odpovede ma samozrejme nezaujimaju.

C o su moje veci?
Obrazky, texty, linky, citatelia@, totalne fselico codomechapcham...

K to/co su moji znami?
Fselijaki ludia, niektori aj s emajlom

N ovinky

O brazky
Niekolko serii fotiek a inych obrazkov prezieravo rozdelenych podla rokov a vramci rokov podla inych tajomnych vnutornych suvislosti...
 1997   1998   1999 
 2000   2001   2002 
 2003 
  L inky
Jak na potvoru, teraz tu nic nie je. A veru este ani nic nikdy nebolo! No toto.
  E majle
Tutok je schovany emajlovy adresar ludi, ktorym je tato pagesa urcena, tj. moji byvali, terajsi a buduci spoluziaci, kamosi a ini znami a ostatni. Mozno sa niektori ani nepoznali, nepoznaju, nespoznaju ich spolocnou vlastnostou je vsak to, ze poznali, poznaju, spoznaju moje ja. Mena su viacmenej abecedne, inak bez ladu a skladu.

pozeracov:

Counter start: 27.01.98
e-majl mne: juro kouril

JUROVMECH Home