............Vitam Te u sebe na navsteve!!.......

Nechci pro Tebe psat pouze slova,
ale ty nejjemnejsi vibrace vesmiru,
ktere prichazeji od Tebe ke mne
a ode mne k Tobe,
protoze slova neumeji byt
tak melodicka a barevna.

Vejde se do nich jen malo....

Ahoj , jsem rada , ze jsi tady a jestli tady nehledas jen sproste obrazky , ktere tu stejne nenajdes , tak pojd dal !!

Ja jsem Katerina , nebo taky Kacka , nebo Kaci , ale i Katy .
To co tu uvids bile napsano jsem nevymyslela jen ja , ale slozily to ruzne holky , ktere se na svet divaji stejnyma ocima jako ja .

...pojidame jizlivosti svych bliznich
jez nevedomosti krajeji nase mozky
pojidame sva tela
jez laskou
krajeji nase duse.......

Vzdycky jsem byla dost stydliva , (mozna ne stydliva , ale bojacna) a to jsem porad ....., ale ted mi Internet nabizi skvelou sanci . Tady , kde se slysime , ale nevidime , necitime , nezname a n e p o z n a m e , jsem konecne dokazala verejne priznat pravdu , povidat si o TOM a opravdu mi to moc pomaha !
Uz jsem si tady nasla par pratel a odvazim se rict , ze i zpriznenou dusi !

...samota ta je tady porad
je vedle mne
je ve mne
je se mnou....
Kdybych milovala samotu jako Tebe
neprala bych si byt s Tebou
tolik jako jsem se samotou...

Drive jsem na Internetu zkousela najit spriznenou dusi pres inzeraty , ale zjistila jsem , ze se jim neda moc verit !! Ne , ze bych chtela tvrdit , ze jinak se da na Netu vsemu verit , ale pri zivem povidani se snad prece jen pozna vic ! (NEKDY)
Doporucuji tedy nerozpovidavat se hned s kazdym !! Nikde totiz neni zaruka , ze Jana neni Jan , RADKA neni RADEK , ....... !
Urcite to take znate ! Budes-li mit nekdy dlouhou chvili a budes chtit pokecat , vyzkousej urcite

Xchat ,

Az budu tak odvazna ve svem beznem zivote , jako jsem odvazna na Internetu , budu urcite spokojenejsi !!
Ale to je asi moooooc daleko !

Jsem rada , jestli jsme spolu dosly/i az sem ! Chces-li vedet jeste neco o me , muzes se jit podivat dal !

Tady je moje fotka ze skoly

Nebo chces vedet jeste neco ?Treba v jakem jsem se narodila znameni, co delam , jak se mam ...................?

Budu moc rada , kdyz mi napises[email protected]

Uverejneno na SEZNAMU.cz !

.

.