BAKİRE DELİKANLI

Ben Cengiz’le tanıştığımda, o henüz onsekiz yaşındaydı ama beni o akdenizli görüntüsü ve yakışıklılığı ile büyülemişti. Deniz renginde, parlak gözleri vardı. Kısa kesilmiş kahverengi saçları ve sıcak gülüşü kadar gençliği de beni etkilemişti.

Onun bu masum çocukluğuna karşın ben otuzuna yaklaşmış anaç bir kadındım. Bu da birlikte olabileceğimiz anlamına geliyordu. O kadar utangaç ve dikkatli görünüyordu ki, ilk hareketin benden gelmesi gerektiğini anladım.

Bana çok hoş ve rahat bir su yatağına sahip olduğundan, bahsediyordu. Ben de ona beni odasına götürmesinin su yatağının rahat olup olmadığını test etmek istediğimi söyledim. Çok yardım severdi. Beni hemen yatak odasına götürdü. Oraya vardığım zaman bu geceyi nasıl geçireceğime karar vermiştim bile. Su yatağına oturdum ve kendimi tamamen serbest bıraktım. Onun da yanıma gelmesini istedim. Vücudunu yanımda hissettiğimde eğilerek küçük bir öpücük kondurdum. Şehvetle karşılık verdi. Gömleğinin düğmelerini çözmem bütün zamanımı aldı, yukarıdan başladım aşağıya doğru indim, yumaşakça göğsünü okşuyor, zeytin rengi teni öpüyor, bütün duygularımı onun anlayışına açıyordum. Sonunda gömleğini çıkarıp yere attım, pantolonunun fermuarını çözdüm, vücuduna yapışmış daracık pantolonunu zorlukla ayaklarından sıyırarak çıkardım.

Amımdan sular boşalmaya başlamıştı. Önceden planladığım gibi onun her tarafına dokundum, okşadım. Onu daha fazla böyle bekletemezdim, keşiflerime son verip soyunmaya başladım. Çıkardığım her parça giysimi dikkatsizce yakındaki sandalyenin üzerine bırakıyordum. Etraftaki şekerler dokunmaya korkan şekerci Yanına oturdum ve isterde bütün vücudumu keşfedebileceğini söyledim. Okşamaları çok dikkatli ve nazikti. Bu benim şehvetimi iyice artırmıştı. Ateşli ateşli vücudumun her parçasını öpüyor, okşuyor ve yalıyordu. Durduğu zaman ne istediğini biliyordum. Sırtüstü yatağa uzanmasını istedim ve bende çıkıp onun üstüne oturdum. Bir ileri bir geri hareketleri ile su yatağı bizi taşıyordu. Keyif ve şehvetle inleyerek boşalmamıza kadar benim olan ne varsa hepsini ona verdim

Onun yüzüne bakarken çok mutluydum. Onun da mutlu olduğunu söyleyebilirim. Üzerine eğildim ve öptüm. O da beni tutarak tutkuyla öpmeye başladı. Bütün duygularımız dilimizdeydi sanki. Beni üzerinden hafifçe yere atarak yeniden sevişmeye başladı. Neler yapabileceğini sanki bana göstermeye çalışıyordu. Ben dünden razıydım. Samimi birlikteliğimiz her dakikasında pozisyonlarımızı değiştirerek devam ettik. Bütün gece seviştik. Ben tatmin ve memnun olmuştum, o da öyle görünüyordu.

ADULTWAREZ.CJB.NET