|
KIZKARDEŞİM HÜLYA
Yatak odasında üzerini değişen kız kardeşimi seyrederken nazikçe benim aleti sıkıyordum. Ama anahtar deliği onun yatan odasının bütünü gösteremiyor fakat görmek istediğim her yerini görebiliyordum. On beş yaşındaki kardeşim Hülya memeleri açıkta, sutyensizdi. Beline kadar inen saçları yuvarlak ve şaşırtacak derecede iri memelerinden aşağı dökülüyordu. Ayağında sadece külotla bir sandalyeye oturmuş ve elinde fırçasıyla ipeksi saçlarını tarıyordu. Birkaç dakika sonra ayağa kalktı ve yatağının üzerinde duran bluzuna uzandı. Kaşlarını çatarak bluza baktı, giymek için beğenmemiş olacak ki fikrini değiştirdi ve çamaşır dolabına doğru yürüdü ve anahtar deliğinin görüş alanından dışarı çıktı. Aniden yatak odasının kapısı açıldı ve sadece külotla karşımda dikili buldu kendini. Şoka uğramış bire şekilde bana bakmaya başladı. Yavaşça yanıma yaklaşarak beni yakaladı ve “piç kurusu” diye bağırdı. Ne yapmak istediğimi anlamaya çalışıyordu. Evde annem ve babamın olmadığına dua ettim zira bizi duyabilirlerdi. Ardından şortumu çadır haline getirmiş kazık gibi olmuş sikime baktı. “Gördüklerinin hoşuna mı gitti, Metin” derken dudaklarını bükmüş ve o sert çehresi değişmişti. Göğsünü öne doğru kabartarak memelerinden birini sağ eliyle altından tutup havaya kaldırdı ve “sen kız kardeşin üstünü değiştirirken izlemek için izin aldın mı?” diye çıkıştı. Beni küçümseyerek ve işaret parmağını tehdit eder gibi bana uzatarak “ siktir git, pis sapık, eğer bir daha yaparsan seni babama derim o da senin götünü keser” dedi ve kapıyı suratıma çarparak kapadı. Ve tabi hemen anahtar deliğini bir bez parçasıyla tıkadı. Gittikçe kendimi aşağılanmış ve daha utanmış hissediyordum. Odama döndüm, Sikim inmişti. İnanamıyordum, bir daha Hülya’nın yüzüne nasıl bakacaktım. Tanrıya şükür annemle babama söylemeyecekti. Hülya sanırım benimle dalga geçmiş ve kafa bulmuştu. O da biliyordu ki okuldaki en güzel vücutlu kızdı. Hatta yetişkin kızlardan bile daha güzel vücudu vardı. O lisede ben de orta okuldaydım. Aynı okulda okuyorduk. Bütün çocukların ona nasıl yiyecek gibi baktıklarını görme şansına sahiptim. Hülya bir saat sonra okul futbol takımının kaptanı olan erkek arkadaşı Hakan’la buluşmak için çıktı. Hakan 185 boyunda iri yarı bir çocuktu. Ayrıca da lisenin en yakışıklısıydı. Bu olanlardan sonra bu gece dışarı çıkıp bizim çocuklarla takılmama kararı aldım. Onun yerine odamda kalıp müzik dinlemeye karar verdim. Gece yarısına yakın Hakan’ın arabasının bizim kapının önünde durduğunu duydum. Işığı ve müziği kapadım, karanlıkta sürünerek merdivenlerin başına geldim. Hülya kapıyı yeni açıp içeriye girdiğini gördüm. İçeriye girmeden Hakan’la uzun uzun öpüştü. “İçeri girmez misin?” diye haylazca sordu Hakan’a. “ Emin misin, ailen evde değil mi?” diye karşılık verdi Hakan. Hülya “hafta sonu için arkadaşlarına gittiler “ diye yanıtladı. “Harika “ dedi ve içeriye girdi. Doğruca oturma odasına gidip kanepeye oturdular. Evdeki sessizlik onları cesaretlendirmişti (Hülya herhalde benim dışarıda olduğumu düşünüyordu). Öpüşmeye başladılar. Sert ve oldukça vahşice öpüşüyorlardı. Herhalde hormonlarında ki asit rüzgarları yelkenlerini iyice şişirmişti. Kız kardeşimi daha önce erkek arkadaşlarıyla böyle görme şansını elde etmemiştim. Merdivenlerin üstünde kendime iyi bir yer ayarladım. Harika bir gösteri izleyeceğimi düşünüyordum. Hakan’ın elleri kardeşimin memeleri üzerinde dolaşıyor, onları okşuyordu bluzunun üzerinden. Hülya’nın eli aşağılara Hakan’ın sikinin üzerine kaydı, onu okşuyordu. Daha fazla dayanamayıp Hakan kız kardeşimin bluzunu çıkararak memelerini ortaya çıkardı. Hülya içine sutyen giymemişti. Bu Hakan’ı daha da teşvik etmişti. Elleri acımazca memelerini okşuyor, sıkıyordu. Bu yarı vahşice okşamalar Hülya’yı daha da çıldırtmıştı. Hakan öne doğru eğilerek memelerden birini emmeye başladı. Hülya’nın başı arkaya düşmüş yüksek sesle iniliyordu. "Oooohhhh, Hakan....." Hülya onun omzunu okşarken o, yaklaşık on dakika böyle devam etti. Sonunda Hülya onun sikini pantolonun üzerinden okşamaya başladı ve onun başını memelerinden kaldırarak, gülümsedi. O da çapkınca onun yüzüne baktı. Hülya’nın ne istediğini biliyordu. O da biliyordu ki okuldaki en seksi kızları elde ederken hepsinin beklentisinin bu yarrak olduğunu. Ayağa kalktı, pantolonu Hülya’nın önüne gelmişti. O yavaş ve seksi bir şekilde elini uzatarak önce düğmesini çözdü, sonra fermuarını aşağı indirdi. Slipi ortaya çıkmıştı. Hülya hemen kemerinden yakalayıp onu da aşağı çekti ve koca siki serbest kalır kalmaz aşağı yukarı sallandı. 15-16 santim boyunda görünen. sikinin etrafı oldukça kıllıydı. Bu yaştaki biri için oldukça büyük sayılan bir yarrağı vardı. Fakat benimki de ondan aşağı değildi. Anlayacağınız Bay Hakan tam bir aygır sayılmazdı. Sonra kanepeye oturdu, kız kardeşim bacaklarının arasına diz çöküp pozisyonunu aldı. Hülya’nın bu aşağılık halinden çok haşlanıyormuş gibi görünüyordu. Kız kardeşim Hakanın sikini aynen bir orospu gibi yalamaya başladı. Hakan “Ah, Hülya yala onu, yala, em yarrağımı” diye inliyordu. Hülya devam ettikçe inlemeleri daha da artıyor ve uzuyordu. Beş dakika sonra boşaldı, gerçekten çok hoşlanmış görünüyordu. Kardeşim bütün spermleri ağzına aldı ve onları yuttu. Ben devamını bekliyordum fakat hepsi bu kadar sürdü. Hakan çok dil döktü vermesi için ama Hülya’ya ama o vermedi her nedense. Sonunda vazgeçti ve onu öpüp evden ayrıldı. Kız kardeşim beni görmeden hemen odama süzüldüm ve sessizce onun odasına geçmesini bekledim. On dakika içinde her yer yeninden bir sessizliğe büründü. İnanamıyordum. Onu çıplak gördüm diye bana yapmadığını koymamıştı, kendi ise bir fahişe gibi takım kaptanınınkini yalamıştı. Ne fena, izlediğim gösteriden beri tamamen sertleşmiştim ve evden ayrılamıyordum. Yarım saat kadar yatağımda uzanarak bekledim. Düşünceleri hızla akıyor, hırsım gittikçe artıyordu. Sonunda işin içinden çıkamadım, yataktan kalktım, üzerimde sadece külotum vardı. Odamdan çıktım ve onun odasına yöneldim. Sertçe kapısını açtım, dikkatlice içeriyi dinledim, sadece derin soluk alıp verme sesi duyuyordum, zira o uyumuştu. Kapıyı tamamen açıp içeri girdim. Pencereden giren ay ışığının altında öylece yatıyordu. Hoş sevimli yüzü, uzun ipeksi siyah saçlarıyla çevrelenmişti. Yorganın boynuna kadar çekmiş öylece yatıyordu. Uzanıp yorganı üzerinden aşağıya çektim. Bütün görkemiyle vücudu gözlerimin önüne serilmişti. Aman Tanrım, düşlediğim bu müthiş memeler gözlerimin önündeydi. En az 90 lıktı. Onbeş yaşındaki bir kız için oldukça büyüktüler. Sırtüstü yatmasına rağmen yayılmış görünmüyor, bir dağ zirvesi gibi dimdik duruyorlardı. Ayağında külotu olduğu için amını görememiştim. Fakat ben hala bu memeler tarafından büyülenmiştim. On dört yaşındaydım v e itiraf etmeye utanıyordum ama hala bakirdim ama birkaç meme görmüştüm. Bazı kız arkadaşlarım görmeme izin vermişlerdi fakat hiç birininki Hülya’nınkiler kadar büyük değildi. Uzandım, nazikçe meme uçlarından birine dokundum. Parmağımla uzunda daireler çizmeye başlayınca onun daha da sertleştiğini gördüm. Sonra iki elimle birden memelerini tuttum ve onları okşamaya başladım. Sertleşmiş meme uçlarının avuç içime baskı yaptıklarını hissedebiliyordum. "Ooooohhhhhh....." diye uykuda inleyen tatlı yumuşak sesi. Aşağı doğru eğilip, önce birini sonra diğerini emmeye başladım. Oh evet, düşlerimdeki kadar tatlıydılar. "Oh, Hakan....." diye mırıldandı ben onu heyecanlandırırken. Kahrolası Hakanla ilgili erotik bir rüya görüyor olmalıydı. Kıpırdadı, yatağın ucuna yerleşene kadar başını bir o tarafa bir bu tarafa salladı. Sanırım boşalıyordu. Külotumu aşağı sıyırdım. Birkaç saniye öylece durdum. Kız kardeşimin yatak odasında ve onun yanında tamamen çırılçıplak olduğumun farkına vardım. Titreyerek yatağa doru yürüdüm. Sikimin başını yüzüne doğru yaklaştırdım. Çıkardığı iniltilerinden dolayı ağzı hala açıktı, aniden kalın yarrağımın başını dudaklarının arasına doğru kaydırdım. "Mmff..." diye uykusunda bir şeyler mırıldandı. Fakat “orospu” hayret edici bir şekilde ağzının içindeki yarrağımı emmeye başladı. Ağzına sığmayacak kadar koca yarağımı o boğulacak gibi olana kadar soktukça soktum. O ciddi ciddi emmeye devam ediyordu, bu harika kısmetime inanamıyordum. Kendi öz kardeşimim uykuda sikimi yalıyor olması fikri beni daha da tahrik ediyordu ve hemen orgazm olmaya başlamıştım. Boşalmaya başladığımı hissettim. Yarrağımın koca başından çıkan spermler onun ağzına doluyordu, sanırım bu onun için büyük sürpriz olacaktı. Hülya, irkilerek uyandı, içgüdüsel olarak spermleri yuttu “Hakan?” diye uykulu mırıldandı ve aniden yatağının başında beni dikilirken gördü. "Metin! Piç kurusu , öldüreceğim seni!" diye bağırdı. "Siktir orospu!" ani ve kızmış olarak yanıtladım, yatağının üzerine sıçradım. Üzerine doğru yattım, o geri çekilmeye uğraştı. “Metin, ne yapıyorsun?!?” diye haykırdı. “Orospu, okulda diğer çocuklara verdiğin şeyden bir parçada ben almak istiyorum” dedim. Aklımdan ne geçtiğinin anında farkına vardı. Bakışları kasıklarımda dikilen 20 santimlik yarrağımı hissetmişti. “Yo! Hayır’ Metin lütfen, Hayır!” diye yalvardı. “Sus orospu!” diye yanıtladım, sonra elimi uzatım yırtarcasına külotunu aşağıya sıyırdım. “Hayır! Hayır!” diye çırpınıyor benden kurtulmayı deniyordu. Fakat ben bastırarak bacaklarını ayırdım, bir elimle de onun bileklerini yakalayarak iki elini de başını üzerinde tutuyordum. Diğer elimle de yarrağımı tutup amcığına doğru yönelttim. "Oh, Tanrım, Lütfen, Hayır Metin...." Yarrağımın kafasını amcığının dudaklarına dayadığımda gözündeki acı ve korkuyu görebiliyordum. Sikimi, az önceki gördüğü rüyanın ıslaklığını taşıyan amının içine doğru kaydırdım. O çabalamaya devam ederken ben ileriye doğru bastırmaya başladım. Yüzüne sert bir tokat vurdum, sakinleşti. Amcığı çok dardı. Yada o bu kadar kalın bir sike alışık değildi. Çünkü ben onun erkek arkadaşlarından daha kalın bir sike sahiptim. Birkaç santim girmiştim ki aniden durdum, tam emin değildim ama galiba işiyordu. Ben de sikimi biraz geriye çektim. Sonra aniden lak diye sertçe dibine kadar geçirdim. Hülyanın acı içinde çığlıkları arasında, sikim bir şeyleri parçalamıştı. Kız kardeşim gözlerinden yaşlar boşalarak ağlıyordu fakat ben pompalamayı sürdürüyor, sikim yolunda devam ediyordu. İyice vahşileşmiştim, iyice sert ve ciddi ciddi sikmeye başlamıştım onu. O acıyla inliyor, durmam için hala yalvarıyordu. Bunun üzerine yüzüne ve memelerine sert birkaç tokat daha vurdum. Direnmesi ve itirazları son buldu. Ben ona tecavüz ederken ağlayarak orada öylece yatmaya devam etti. Yarrağımla amını genişletiyordum, daracık amının sikimin etrafını sıkıca sardığını hissediyordum. Orgazm olmaya başlamıştım, boşalana kadar gittikçe hızımı ve gücümü artırmıştım. Son sert vuruşuma kadar acı içinde inlemeye ve ağlamaya devam etti. Orgazm olmuştum, amının derinliklerine boşalmıştım. Sikişi, boşalmam bitene kadar gittikçe yavaşlattım ve bitirdim. Birkaç dakika soluklandım. Kendi kendine sessizce ağlarken altımda vücudunun titrediğini hissediyordum. Kendimi ileri çektim ve içinden çıktım. O zaman sikimin ucunda ve çarşafta kan gördüm. Benim kafamdan geçen cinsel deneyimleri daha önce yaşamamıştı. Yani o bakireymiş ve ben onun bekaretini almıştım. Aman Tanrım ben ne yaptım diye kendi kendime düşündüm. Onu odada göz yaşları içinde uyumak üzere terk ederek kendi odama döndüm. İyice boka batmıştım. |
ADULTWAREZ.CJB.NET