|
KARIMA RONTGEN
Maceramız evlendikten sadece iki ay sonra başladı. Cinsel
hayatımıza değişik bir şeyler katmak için küçük oyunlar icat ediyorduk. Bu
oyunlardan sıkça başvurduğumuz, karım Banu’nun “kazara” kendisini başka bir
erkeklere teşhis etmesiydi. Mesela Banu çok kısa mini etekle şehrin en yoğun
caddesinde bisiklete biner ve külotunu herkese teşhir eder yada plajda bikinisinin
askılarından biri “yanlışlıkla” düşer ve memesi gözükür.
Her şey Banu’nun yirminci yaş günü partisinde değişti. Saat gecenin ikisiydi ve arkadaşlarımız henüz ayrılmışlardı partiden. Sadece 5-6 erkek kalmıştı ve görünüşe göre partinin erken saatlerinde davetsiz olarak gelmişlerdi. Eşim Banu onlarla ne yapacağını bilemiyordu. Onlara, gitme vaktinin geldiğini, zira yaş günü kızını yatağa götürmem gerektiğini söyledim. Bence onlar Banu’nun doğum günü dahi olduğunu bilmiyorlardı ama hepsi de ona doğum günü öpücüğü vermek istediklerini söylediler. Bu benim için oldukça hoş görünüyordu. Ne zaman çok içsem böyle olurdu. Banu’nun bu heriflerin aralarında dolaşarak onlara ıslak ve derin öpücükler vermesi beni oldukça eğlendiriyordu. Sanırım karımda en az benim kadar eğleniyordu. Derken, dört yada beşinci adamdayken, adamın ellerinin rahat durmadığını gördüm. Önce birinin eli karımın kalçalarını giderken, diğer adam bluzunun içine doğru memelerini okşamaya başladı. Adamlar bunları yaparken her şey o kadar çabuk olmuştu ki ben itiraz bile edemedim. Banu bir dakika içinde başkasının yapmasına fırsat vermeden bluzunu ve eteğini çıkarmıştı. Ardından sutyeni ve külotu da yerde duran diğer giysilerinin üzerine düştü. Karım çırılçıplak soyunmuştu. Şimdi bu altı yabancı adam aynı anda karımı becerebileceklerini düşünüyorlardı. Karım Banu onları yatak odasına götürürken ben de arkalarından takip ettim. Adamlar karımı sır üstü yatağa attılar. Onlar acele acele soyunurken karım bacaklarını iyice ayırmış kendi organı ile oynuyordu. Ben de odanın köşesindeki sandalyeye oturdum. Önümdeki bu erotik gösteri karşısında dizlerim titriyordu. Yaklaşık bir saat bu altı adamın karımı sikmelerini seyretmekle geçti. Onu her pozisyonda becermişlerdi; genellikle iki yada üçlü gruplar halinde çoğunlukla da tek tek siktiler. Bunu’nun bütün vücudu spermle kaplanmıştı. Saçı ve bütün yüzü meni olmuştu. Bacaklarından aşağı doğru sel gibi sperm akıyordu. Ben de tam üç kez otuzbir çekip boşalmıştım (bu benim için rekordu) Herifler yeterince doydukları kanaatine varınca bizi evde bırakıp gittiler. Peşlerinden gidip kapıyı kilitledim ve yatağa Banu’nun yanına döndüm. İnanılmaz bir şekilde bana hala doymamış hissettiğini söyledi ve kendisini sikmemi istedi. Yapamadım. Onun muhteşem performansını izlerken kendimi tatmin etmiştim. Ondan yüzüme oturmasını ve şişmiş nemli amcığını ağzıma dayamasını istedim, o da yaptı. Ben den altı adamın içerisine akıttığı sperm artıklarını yalamamı istedi. Ben isteksizdim fakat o zorla yüzümü amcığına kapattı ve ben de yalamaya başladım. Söylemeye utanıyorum ama onun amından dışarı taşan bütün spermleri yaldım. Sabah, geçirmiş olduğumuz sapıkça geceyi tartıştık. Gerçekten eğlenmiştik Ama bu geceden sonra ilişkimiz değişti. Her hafta birkaç akşam kendinin veya kız arkadaşlarının erkek arkadaşlarıyla çıkıyor ve geceyi hep beraber geçiriyorlar. Bu tür toplantılara hemen hemen bütün arkadaşlarım ve hatta kardeşim de katıldı ve onu becerdiler. Kardeşimle olanı seyretmek gerçekten çok özeldi... |
ADULTWAREZ.CJB.NET