KOMŞULARIMIZ

Ben 24 yaşında kumral oldukça dolgun vücutlu ve seksi bir kadınım. Ali’yle iki senelik evliyim ve mutlu bir seks yaşantımız vardır. Seks yaşantımız iyi olmasına rağmen Ali yatağımıza başka birilerinin de olmasını isteğini fırsat buldukça anlatır. Ben de şimdiye kadar onu onaylamadım ama hayır da demedim. Henüz üç aydır evli olan yeni komşularımız bizi bir akşam yemeğe çağırdılar. İkisi de birbirinden sevecen insanlar. Tolga oldukça yakışıklı atletik vücutlu ve karısı Selin ise sarışın ve çok güzel bir kadın. . .

O akşam Aliyle kapı komşumuzun davetine gittik. Kapıyı Selin açtı Tolga da hemen yanındaydı Selin’in üzerinde beyaz bir bluz vardı ve sutyen takmadığı hemen belli oluyordu altında ise bir mini etek vardı. Kapı açıldıktan sonra kocam gözlerini Selin’den alamıyordu. Bizi içeriye davet ettiler. Biraz sohbet ettikten sonra masaya geçtik. Yemekler çok güzeldi. yemekle birlikte kırmızı şarap içiyorduk. Ali birinci kadehi bitirince Selin boşalan bardağı doldurmak için Ali’ye yöneldi. Bardağı doldururken bir yandan da sohbet ediyorduk. Selin dalgınlıkla şarabı Ali’nin üzerine döktü. Selin Ali’den özür diledi lekeyi pantolondan çıkarmak için Ali’yi banyoya götürdü ben de yardım etmek için onlarla birlikte banyoya yöneldim. Selin bir havluyu ıslattıktan sonra Ali’nin önünde diz çöktü ve havluyla lekeyi çıkarmak için uğraşmaya başladı. Leke de Ali’nin tam önündeydi. Selin pantolonu havluyla ovarken Ali’nin sikinin kalktığını far kettim biraz sonra Ali’nin siki tamamen kalkmıştı. Birden Selin Ali’nin fermuarını açtı ve sikini emmeye başladı arada bir ikisi de bana bakıyorlardı ben olduğum yerde dona kalmıştım. Şaşkınlığımı üstümden atıktan sonra Ali’ye “sonunda amacına ulaştın dedim” o da bana neden sen de bize katılmıyorsun dedi. Üçümüz de soyunduk. Selin Ali’yi sırt üstü yere yatırdı ve Ali’nin sikini emmeye devam etti. Bense Selin’in bacaklarını aralayarak amıyla ağzıma oturmasını sağladım. Amı ateş gibi yanıyordu. Birden bacaklarımda iki elin dolaştığını fark ettim. Bu Tolga’ydı “demek bensiz başladınız” dedi. Bir an duraklayan Selin ve Ali kaldıkları yerden devam ettiler. Tolga ise bütün vücudumu yalamaya başladı sonunda amıma geldi durmadan dilini amımın içinde dolaştırıyordu. Bense Selin’in amını daha hızlı emmeye başlamıştım. Tolga amımı yalamayı bıraktı ve sikini amımım içinde kaydırmaya başladı. Tolga amımım içinde ileri geri gittikçe ben Selin’in amını daha hızlı emiyordum. Ali birden Selin’in ağzına boşaldı Selin’le aynı anda boşalmışlardı. Selin Ali’nin menilerini emerken ben de Selin’in zevk sularını emiyordum. Tolga üzerimde gidip gelmeye devam ediyordu. Selin Ali’nin sikini emerek yeniden kaldırırken Tolga üzerimde daha da hızlanmıştı. Tolga’yla aynı anda boşaldık. Birden kapı çalındı Selin hemen üstünü giyerek toparlandı ve aşağıya indi biz işimize devam ediyorduk ben biraz önce içime giren Tolga’nın sikini emmeye başladım boşta kalan Ali de sikini arkamdan amıma kaydırdı. Selin’in gitmesinden 1-2 dakika sonra banyonun kapısı açıldı içeriye iki kişi girdi bunlar 17-18 yaşlarında iki yakışıklı gençti. Bunlar Selin’in erkek kardeşi Ahmet ve onun okul arkadaşı Cemd’i. Şaşırmıştık, Tolga onlara “siz de bize katılmaz mısınız ?” dedi. Çocuklar ilk şaşkınlıklarını attıktan sonra soyunmaya başladılar. Kapı tekrar açıldı içeriye telaşla Selin girdi. Çocukları oyalamak için onlara yemek hazırlıyormuş o mutfaktayken Ahmet Ceme banyoyu gösteriyormuş ama böylesi daha iyi oldu. Tolga Selin’e soyunmasını söyledi Selin de soyundu. Cem yere sırt üstü uzandı Selin de onun sikini emmeye başladı . Selin’in kardeşi Ahmet boşta kalmıştı. O da ablası Selin’in arkasına geçti ve sikini Selin’in amına soktu. Selin amına girenin kim olduğunu öğrenmek için başını hafifçe çevirdi amına girenin kardeşi Ahmet olduğunu görünce şaşırdı tam konuşacaktı ki Cem onu saçlarından tutarak sikini boğazına kadar soktu. Bu arada Tolga bir volkan gibi ağzımın içine boşalmaya başladı ve ben bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini emdim. Birkaç dakika sonra Ali ve ben de boşaldık üçümüz de bitkin düşmüştük. Cem Selin’in ağzına boşalırken Ahmet de ablasının amına köküne kadar sokmaya devam ediyordu ikisi de boşaldılar. Selin tekrar Aliye doğru yöneldi Aliyi sırt üstü yatırdı ve ata biner gibi Ali’nin sikinin üzerine oturdu. Ali’nin üzerinde ritmik hareketlerle oturup kalkmaya başladı. Tolga da sikini Selin’in ağzına soktu. İki genç bana kalmıştı. Ben sırt üstü uzandım ve bacaklarımı açtım biraz önce ablasının siken Ahmet bacak arama doğru yöneldi ve amımım yalamaya başladı. Cem de beni öpmeye başladı yavaş yavaş aşağıya inerek göğüslerimi koparırcasına emiyordu Ahmet sikini amıma soktu Cem daha da aşağılara inerek göbeğimi ve daha sonra da içime girip çıkan sikle birlikte amımı yalamaya başladı . Bundan çok zevk almıştım ve orgazm olmaya başladım ve boşaldım . Hepimiz çok yorulmuştuk. O gece hep birlikte uyuduk. Artık sık sık komşularımızla birlikte

ADULTWAREZ.CJB.NET