AngeL SekE

Prvi Sajt.... zar nije sjajan :)))) napredujemo Sekili....
Ja sam Marija.... svi me zovu Maki inace... rodjena sam 81 u Zrenjaninu gde sam provela 13 godina svog zivota. Trenutno i u poslednjih 5 godina boravim u Canadi.. WIndsoru gde nije bas naj sjajnije ali nije lose. Zavrsila sam Srednju skolu tako da sada krecem na Fax :)))))
Necu sada da davim nesto mnogo ali to je to sto je naj osnovnije o meni i toliko cu jedino i da kazem na ovoj stranici... jer ipak sto je moje moje je :)))))))
uzivajte .... a ja sada bezim Caozzzz :)

Jeste sjajan je sreco.. napredujemo nekako..:o)))))
Nego ovako, ja sam Valentina, inace znana kao "Emotinal Bitch" :o) hihih... Rodjena sam '81 (devet dana starija od one lujke (above..hehehe)).. u predivnom gradu Novom Sadu, a inace sam odrastla u Rumenki (ne.. to nije krava.. xexexe.. a i ne maze se na hleb). Tamo sam provela nekih.. hmm 9 godina mog kratkog zivota.. a drugih 9 sam provela u ovoj rupi.. Windsoru (kanada ;o( smjc). Uspesno sam tu zavrsila srednju skolu, i 30. Avg. krecem na fax. Malo sam srecna... ali vise nervozna! Al' sta da se radi.. sta je tu je!
Ejjjjjj sada citam sta je Maki rekla.. nekako isto zvucimo... bem li ga.. izgleda da je takva kanada... nemamo nista bolje da spominjemo :o(
AjD picim ja.. hev fan! cmoksa :o)) lav ju ol! :o)
Up|s|Te Se
pOglEdaJte KomEntArE