כן !!! היום אתה יכול להרוויח כסף בלי לעשות כלום מלבד ...לגלוש באינטרנט , זה לא עולה כלום ואין פה שום טריקים אז כדאי להישאר ולקרוא ולהתחיל להרוויח כסף עוד היום,אם אתה יודע במה מדובר אז לך למטה וראה כיצד להרשם ב10 שלבים קלים
קיבלתי עכשיו צק ,כל מי שמעוניין לראות אותו שלא סתם עובדים עליכם מוזמן לשלוח לי אימייל
? אז מה הטריק
אתה חושב
שזה פייר כאשר אתה רואה באנרים
באינטרנט, פרסומות בערוץ 2 בסרפרי או
בשלטי חוצות ובכל מקום
אחר זה משתלם לך
ברור שלא ! ולכן חברת קאש סורפרס נותנת אלטרנטיבה מצוינת שבה מי שרואה את הפרסומת מתחלק ברווחים ממנה עם המפרסמים וכך מקבלים כסף על כל שעה ואך כל דקה שרואים פרסומות שאפשר לראות מתי שרוצים לפי בחירתך 24 שעות ביממה
? איך זה עובד
:ניתן ללכת כדי לקבל הסברים מפורטים באנגלית ולהרשם ע"י לחיצה על הבאנר הבא
או שאפשר פשוט להמשיך לקרוא ,לאחר כניסה לאתר ניתן לך טופס ההרשמה שבו יש למלא את הפרטים המלאים ולהקפיד שכתובת הדואר האלקטרוני תהיה נכונה והמספר של האיש שהביא אותכם (שלי למשל במקרה הזה) הוא נכון...המספר שלי הוא ofir_lev וזה מבטיח שתהיו בקבוצה שלי כי ללא זאת לא תקבלו כסף...בסיום ההרשמה תקבלו מספר משלכם אליו תוכלו להפנות אנשים בעצמכם כדי להרוויח אפילו יותר כסף. בסיום ההרשמה תקבלו אפשרות להוריד ולהתקין את התוכנה שמראה למעשה את הפרסומות ולהתחיל להרוויח כסף ברגע זה ממש, ניתן כמו כן להרשם לתוכניות שונות לבקשר באתרים ולקבל דואר בתמורה לעוד כסף, המשיכו לקרוא כדי לקבל הוראות הרשמה מלאים בשלבים
? אז כמה אני בכלל מרוויח
החלק שאתה מקבל כרגע והוא עולה כל הזמן זה 40 סנט לכל שעה שאתה רואה פרסומות...אבל זה לא הכל...אתה מקבל עוד 10 אחוז על כל שעה שיגלוש כל אחד שתפנה וכל אחד שהוא יפנה וכן הלאה וכן הלאה ובקצב זה כשיהיו הרבה אנשים מתחתיך תרוויח כסף בלי לעשות אפילו כלום...מבולבל ? אז תן לי לעשות את החשבון בשבילך...אם אתה תפנה 7 עד 10 אנשים שיפנו בעצמם 5 אנשים כל אחד שיפנו 5 אנשים וכל אחד מהם יגלוש כ-20 שעות בחודש אז אתה תרוויח בסביבות ה300$ וככל שזה יגדל תרוויח יותר...נשמע טוב נכון ? וכל מה שאתה צריך לעשות זה לראות פרסומות ולעזור לחברים שלך להרוויח גם...:) אז למה אתה מחכה, הצטרף עוד היום
התחברות צעד אחר צעד
שלב 1 :לחץ על הבאנר הירוק כדי להגיע לעמוד הרישום
שלב 2 :מלא בדייקנות את פרטיך תוך השמת דגש על הדברים הבאים: כתובת הדואר והכתובת האמיתי צריכים להיות אמיתיים ובתחתית הטופס צריך להיות רשום את השם שלי בשדה האחרון למילוי, אם מופיע משהו אחר מלבד אופיר_לב באנגלית או לא מופיע בכלל צור איתי קשר..זהו פרט חיוני כי אז אני יקבל את המידע עלייך שנרשמת ותקבל את כל התוכנות העזרה והתמיכה בכל מה שתצטרך, חובה למלא שורה זאת על מנת לקבל כסף בישראל .כ
שלב 3 : לחץ על אישור כדי להרשם ושלח לי אימייל שנרשמת כדי לקבל עזרה ממני, כמו כן ניתן למצוא אותי באיסיקיו 23216675
שלב 4 : אתה אמור כעת אם נרשמת כמו ש*צריך לקבל אימייל שמאשר את ההרשמה שלך שבו יופיעו השם כניסה שלך והסיסמא שלך וכמו כן האתר אליו אתה אמור להפנות אנשים כדי שיצטרפו תחת השם שלך
* אם לא נרשמת כמו שצריך יופיע שוב טופס ההרשמה כאשר למעלה יהיה רשום באדום מה לא מילאת טוב*
שלב 5 : הורד את הקאש סורפרס נוויגיטור באר והתקן אותו ושלח לי אימייל עם השם יוזר שלך והסיסמא ואני יתן לך בונוס של 1000 נקודות לחשבון שלך
שלב 6 : כאשר תפעיל אותו הכנס את השם והסיסמא שקיבלת באימייל ועכשיו אתה יכול לגלוש...כל עוד יש פס ירוק בצידה של התוכנה ולא אדום אז אתה מרוויח כסף
שלב 7 :היכנס כחבר רשום לאתר של קאש סורפרס ושים לב לאגף ה special deals
שלב 8 : בתוך אגף זה תוכל ללחוץ על באנרים כל יום ולהרשם לתוכניות כדי להרוויח עוד הרבה כסף על בסיס יומי
שלב 9 : בקרוב - יהיה ניתן להרשם באתר לקבלת כסף נוסף תמורת קבלת אימיילים
שלב 10 : רוצו לספר לכל החברים כי ככה אתם עושים יותר כסף כי אתם מרוויחים אחוזים על כל מי שנרשם מתחתיכם וכל מי שנרשם מתחתם וכן הלאה
שאלות נפוצות
האם הם באמת שולחים כסף??? כן,אנשים בארץ כבר מקבלים אם הם שייכים לקבוצה זו אשר קיבלה היתר מיוחד צקים בין 40 ל 400 דולר בחודש ואם את\ה צריך\ה הוכחה שלחו לי אימייל
האם אפשר לסגור את החשבון תמיד והאם זה מחייב??? אפשר תמיד ללכת לסטטוס שלך באתר כדי להכנס לפרטים האישיים שלך ולסגור את החשבון ,זה לא מחייב בכלל, את התוכנה שמראה פרסומות אפשר לפתוח ולסגור בכל פעם שתרצה להרוויח
!כמה זה עולה לי??? פשוט מאוד...כלום! זה לא מחייב, לא עולה, הכסף עובר בדרך חד סטרית כלפיך בלבד
כמה שעות אפשר לגלוש בחודש??? כמה שרוצים,אפילו אם הצחשב מחובר תמידית לאינטרנט מספר השעות אינו מוגבל אך ישנה בעיה בזה שאם משאירים את התוכנה הרבה זמן פתוחה בלי לגעת במחשב אז הפס הירוק הופך לאדום ואז אתם לא מרוויחים כלום, כדי לפתור בעיה זו קרא את אגף הטיפים למטה ולהוריד שם תוכנה שתפתור לך את הבעיה
איך עושים שהתוכנה לא תעלה אוטומטית כל פעם שאני מפעיל את המחשב??? לך לתפריט הסטארט אפ שנמצא בתוך הפרוגרם והורד את הקאש סורפר מהרשימה של התוכנות שם שעולות אוטומטית כל פעם שאתה פותח את המחשב
טיפים
ניתן להרוויח גם בלי לראות את הפרסומות בעזרת תוכנה חדשנית שמעלימה את התוכנה שלהם אפילו שהיא עובדת ורושמת שעות שאתה רואה פרסומות
רוצה להרוויח עוד מחברה שמשלמת על קריאת אימיילים ?? אז תלחץ על הלינק הזה ותגיע לאתר שיפתח לך חשבון אימייל באתר עצמו כדי שלא יציפו לך את האימיילים ואתה תוכל לקבל יותר מ40 דולר ליום על ביקור שם וקריאת האימילים הפירסומיים
יש גם תוכנה שגורמת למחשב לחשוב שאתה גולש אפילו כשאתה לא נמצא לידו וניתן להוריד אותה אותה כאן עכשיו וחינם כאשר לוחצים על המלה חינם במשפט זה ,תוכנה זו מונעת מתוכנת הפרסומות להיסגר כאשר אתה לא ליד המחשב בזאת שהיא מזיזה את העכבר כל הזמן ומחליפה אתרים בתוכנת הגלישה ממש כאילו אתה גולש...חמוד נכון
כדי שתוכנת הפרסומות לא תשתלט לך על המסך אפשר ללחוץ על הדולר הירוק מצד ימין למעלה בתוכנה ותפתח האפשרות להקטין את התוכנה לממדים קטנים במיוחד ולהמשיך לעסוק בעיסוקים הרגילים
הדרך הכי טובה להרוויח היא לצרף כמה שיותר אנשים...ככה כמות הרווחים שלך היא בלתי מוגבלת וניתן להרוויח הרבה הרבה יותר כסף ולעשות פחות
כדי להרוויח תוספות יש לבקר באתרים שהם ממליצים אחת ליום ולהרשם לתוכניות שהם מציעים באגף ה special deals ככה אפשר להרויח 1000 נקודות נוספות ליום
ניתן לשלוח לי אימייל בכל בקשה לעזרה
:כדי לגרום למישהו להגיע לאתר ושהמספר שלכם ירשם אוטומטית בטופס הרישום יש לרשום http://www.cashsurfers.com/?a=HTML&s=Join&referrer=xxxxxxxxxx
כאשר במקום איקסים יש לרשום את הכינוי שלכם
כל מי שרוצה עזרה בפירסום של עצמו באיארסי ובאינטרנט מוזמן לשלוח לי אימייל כדי לקבל את כל התוכנות והעזרה חינם...יש לי תוכנה למשל ששולחת לכל מי שנכנס לאיארסי איזה הודעה שרוצים...ואפשר להפנות את האנשים לאתר שתבנו...או לאתר של גוטו בצירוף המספר שלכם
לחץ כאן כדי לקבל ממני עזרה בפירסום ומבצעי פירסום
אל תשכח ...הרבה אנשים מביאים הרבה אנשים...עזור להם כפי שאני עוזר לך ותרוויח גם 1000 דולר לחודש