Download
Programlar para ile satın alınabilir; ama ne gerek var. İşte karşınızda programlarım:
Windows 98 Plus - download
Windows 98'i olanlar için harika bir haberim var. Artık birkaç deskop theme ile idare etmek zorunda kalmayacaksınız. Windows 98 Plus sayesinde deskopunuzdaki backroundu değiştirebilir, menü açılışındaki sesleri istediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz.
Adobe Dimension - download
3 boyutlu şekiller mi çizmek istiyorsunuz? Ve karşınızda Adobe Dimension. Artık istediğiniz üç boyutlu çizimleri çizebileceksiniz.
Outlook Express 5.0 - download
İşte karşınızda Outlook Expres'in yenisi. En sonunda 5. verisyonu da çıkan Outlook ile maillerinizi daha rahatlıklara oluşurabilecek ve maillerinize daha rahat bakabileceksiniz.
Frontpage Express - download
Siz de eğer bir web sayfası yapmak isterseniz, kolay kullanabileceğiniz Frontpage tam size göre. Tabii bana rakip olamazsınız ya.
ICQ 99a Beta - download
Asrın en iyi haberleşme programı. Bu programı sanırım herkes biliyordur. Fazla bir şey anlatmama gerek yok sanıyorum.
ICQ tools
İşte size ICQ ortamında değişik işlemler yapabileceğiniz bazı programlar.
ICQflood - ICQf-cker - ICQhacker - ICQnuke - ICQswat
Mirc 551t - download
Size en iyi chat programını sunuyorum. İyi chatleşmeler.
QuickDraw 3D Viewer - download
3 boyutlu şekilleri rahatca oynatabilirsiniz. Bu şekilleri istediğiniz açıdan görebilir, onları değiştirebilirsiniz.
Paintshop Pro 4.12 - download
Heyt! İşte karşınızda çizim programlarının en kolayı. Gerçekten birkaç menüden yararlanarak istediğiniz herhangi bir çizimi oluşturabilirsiniz.
Paintshop Pro 3.12 - download
Eh bazı yeni programlara geçmek için o programın eski versiyonunu da iyi kullanmak gerekir. Paintshopları bir arada kullanarak daha güzel çizimler de elde edebilirsiniz.
Adobe Photoshop KPT Filteri - download
Size sadece Photoshop diyorum çünkü bu programa dair söylenebilecek hiç bir şey yok. Bu filter ile çizimlerinizi daha da güzelleştirebilirsiniz.
Adobe Photoshop Eye Candy Filteri - download
Yukarıdakilerin aynısı.
Win Zip 6.32 Beta - download
Eskiden hep şöyle düşünürdüm: " Üff ileride işe yarayabilecek dosyalar ne kadar çok yer tutuyor." Ama artık böyle bir sorunum yok. Dosyalarımı zipleyip, hard diskimde daha çok yer bulabiliyorum. İşinize çok yarayabilir.
Kaboom - download
En iyisinden bir mail bomb programı. Bu program sayesinde istediğiniz kişilere sayısız mail atabilirsiniz. İyi eğlenceler.
Norton Commender - download
Eski bir program olabilir; ama tam bir dos gezgini. Windows Explorer'ın dos versiyonu diyebileceğimiz NC size dosu kolaylaştıracak.
Norton Antivirus Scanner - download
Hey Çernobilzadeler! Artık viruslerden çok korkuyorsunuzdur herhalde; ama artık bu sorun ortadan kalkıyor. Viruslerin korkulu rüyası Norton Antivirus bilgisayarınızda bulunacak.
GIF Construction Set - download
Resim dosyalarını teker teker açmak size zor gelmiyor mu? GIF Construction Set sayesinde istediğiniz zaman aralıklarında dosyaları bilgisayarınız kendi açabilir. Niye kendinizi yorasınız ki...