Kadının teki şehirler arası yolda otostop çekiyormuş. Tam o sırada da altında kırmızı bir spor arabası olan bir centilmen geçiyormuş. Kadını arabasına almış. Kadın da bir hatun ki; ama biraz hızdan korkuyor. Şöföre:

- Lütfen biraz yavaş gidiniz der.

Adam bu noksanı görünce ayağını gaza yapıştırır. Ve 120 ile gitmeye başlar. Kadın:

- "Yavaş gidin lütfen" der.

Adam: "Yavaş giderim; ama bluzünü çıkaracaksın" der. Kadın da bluzünü çıkarır. Adam gazı ayakkabısının içine almıştır. 170 ile gitmeye başlar bu sefer. Kadın:

-" Hayır, hayır. Lütfen yavaş."

Bunun üzerine adam kadına shortunu çıkarırsa yavaşlayacağını söyler. Kadın shortunu çıkarır. Adam, tamam, bu iş oldu havalarındadır. Gaz pedalını 360 derece döndürür ve 250'ye kadar çıkar. Kadın artık böğürmeye başlar. Kustu kusacak. ( Herkes kaçsın) Adamın durmasını söyler. Adam da üzerindekileri çıkarırsa duracağını söyler. Kadının başka çaresi yoktur. Çıkarır; ama adam durmaz. Kadına bakmaktan, yola bakmaz ve virajı dönemez. Araba haşat. Kadın kurtulur; ama çırıl çıplak. Bu sefer adam böğürmeye başlar. " Lütfen beni kurtar". Kadın:

-Nasıl kurtarabilirim?

-İleride köy var. Oraya git. Yardım iste.

-Ama benim üzerimde hiçbir şey yok.

-Ayakkabılarınla önünü kaparsın.

-"Tamam" der kadın. Ayakkabılarıyla yola koyulur. Köylülerden yardım ister. Kadın:

-"Lütfen arkadaşım sıkıştı. Yardım edin. Çıkarın onu dışarı"der.

Köylü bir kadına bir ayakkabılara bakar. Sonra:

-"Uhh! Senin arkadaş baya bi derine kaçmış"der.

Temel yolda yürüyormuş. Ağayı bir şişeye çarpmış. İçinden bir cin çıkmış. "Dile benden ne dilersen?" diye sormuş.

Temel: " Özür dilerim" demiş.

Bir sonraki sayfa