MESUT KOÇ'un HOME PAGE'ine HOŞGELDİNİZ. İYİ EĞLENCELER...
HEYKEL
Adamın biri derenin kenarında heykel yaparken polis, ne yapıyorsun diye sormuş: Adam, heykel yapıyorum diye cevap vermiş. Polis ne heykeli diye sormuş: Adamda polis heykeli diye cevap vermiş. Polis nasıl yapıyorsun diye sormuş: Adamda biraz çamur biraz bok katıyorum polis oluyor demiş. Bunun üzerine polis adamı döverek karakola götürmüş. Yine birgün aynı adamı görmüş ve ne yapıyorsun diye sormuş: Adamda asker yapıyorum demiş. Polis nasıl yapıyorsun diye sormuş: Adamda biraz çamur katıyorum asker oluyor demiş. Bunun üzerine polis bok niye katmıyorsun diye sormuş: Adam da bok katınca polis oluyor demiş.
HAVUZ
Zengin bir amerikalı evinde dostlarına bir yemek vermiş. Daha sonra hepsini bahçesindeki büyük havuza toplamış. havuzun içi pirana balıklarıyla doluymuş, bu havuzu yüzerek geçene kızını vereceğini söylemiş, hiç kimse havuza atlamamış, üstüne birde ev vereceğini söylemiş gene kimse atlamamış, araba da vereceğim demiş gene kimse atlamamış, adam düşünmüş acaba niye kimse atlamıyor diye. Daha sonra demiş ki hepsinden vazgeçtim atlayana bir tane ibne vereceğim demiş. Havuza hemen biri atlamış ve çok hızlı bir şekilde karşıya geçmiş. Hemen adamın yanına gelerek nerde o ibne demiş? Adam dur oğlum acelen ne getiririz demiş. Yoo senin getireceğin ibneyi değil beni havuza iten ibneyi arıyorum demiş.
FAZLALIK
Fransız, Alman ve Türk, yük dolu bir uçağa binmişler. Uçak arızalanmış ve uçaktan kutu atmak zorunda kalmışlar. Fransızda bunlardan bizde çok var deyip hemen şarap dolu kutuları atmaya başlamış ve uçak eski haline geri dönmüş. Yarım saat sonra yine uçaktan birşeyler atmak zorunda kalmışlar. Bu sefer Türk bunlardan bizde çok var deyip hıyarları atmaya başlamış. Sıra almana gelmiş almanda bunlardan bizde çok var deyip Türk'ü atmış.
ÇOK ŞEY BİLİYORDU
Temel, Dursun ve bir arkadaşı yolda yürüyorlarken Temel yanındaki arkadaşına iki kere iki kaç diye sormuş. Arkadaşı 4 diye cevap vermiş. Bir iki adım yürüdükten sonra temel silahını çekip adamı vurmuş. Olaya şaşıran Dursun sormuş: Ula temel adamı niye vurdun? Temel, "çok şey biliyordu" demiş ve yürümeye devam etmişler.
OKUMA YAZMASI YOKTUR Kİ!
Temel'in köpeği kaybolmuş. Temel ile Fadime kara kara düşünürken Fadime'nin aklına bir şey gelmiş. Demiş ki gazeteye ilan verelim. Temel'de demiş ki "İyide Karabaş'ın okuma yazması yoktur ki!"
AŞAĞIDA UNUTTUK
Bir baba ile oğlu otele gitmişler. Otelde sadece bir oda boşmuş. O odada en son kattaymış. Otelin asansörü ise en son kata yarım saatte çıkıyormuş. Bütün işlemler yapılmış, oda tutulmuş. Babayla oğul bavullarını alıp, asansöre binmişler. Oğlu babasına illede birşey söylemek istiyormuş. Babasıda odaya gidelim o zaman söylersin diyormuş. Odaya çıktıklarında babası ne vardı şimdi söyle demiş. Oğlu da baba anahtarı aşağıda unuttuk demiş.
EYVAH
Temel yolda yürürken muz kabuğu görmüş "eyvah yine düşeceğim" demiş.
YOL
Adamın biri Temel'e sormuş: Afedersiniz bu yol nereye gider acaba? Temel cevap vermiş: Valla kendimi bildim bileli bu yol burda. Biyere gittiği yok.