| ||||||||||||||||
|
www.wow-tr.org/siironline Bu site tam olarak Kasım 1999 tarihinden itibaren hizmete açıldı bu tarihte sitede 128 şair, 1643 şiir, 58 adet güzel söz bulunmaktaydı sanırım şu anda bunlar ikiye katlandı. Eğer bu siteye sizlerde birşeyler katmak istiyorsanız yapmanız gereken tek bir şey var oda "Sizden Gelenler" bölümüne tıklamak. Genel olrak çok başarılı bir site ancak ufak tefek tasarım değişikliklerine ihtiyacı var. Web editörünüz olaraktan uğramanızı tavsiye ediyorum.
www.lovecalculator.com İşte en ilginç sitelerden biri bu sitede yapacağınız tek şey sevdiğiniz kişinin adını yazmak ayrıca yanına kendi adınızıda yazmalısınız ve sonra enter'a basarak beklemelisiniz site size sevdiğiniz kişinin sizi nekadar sevdiğini söyleyecek. Açıkcası ben bir ikikez denedim ama şu ana kadar % 50 yi geçemedim. Birde siz deneyin.
f1turkiye.hypermart.net Bu sitede benim gibi formula 1 hayranları için gerçi bir çok formula 1 hayranı kendini belli etmesede ülkemizde çok sayıda formula 1 hayranı bulunmaktadır. Sitede takımlar-pistler ve pilotlar hakkında bilgiler bulabilirsiniz, ayrıca sesler, video klipler, karikatürler, ekran koruyucuları ve duvar kağıtları da bu sitede yer almaktadır.
www.shareware.comnet Cnet'in Shareware.com da meşhur shareware yazılım sitelerinden biri. Yazılım arşivi oldukça geniş.
| ||||||||||||||||
|
|
| www.mezun.com Bu site özellikle üniversite yada master eğitimini Amerika'da yapmak isteyeceklerin işine oldukça yarayacak. Eğer sizde Amerika'da Okumak istiyorsanız mutlaka uğrayın.
www.sinema.tr-net.net.tr Sitede ayın filmi, bu hafta oynayanlar, gelecek hafta oynayacak filimler, ayın portresi ve dünyadaki film festivallerinin takvimleri bulunuyor.
www.pizzainternet-to.com Artık Türk pizza severlerde İnternet üzerinden pizza siparişi verebilecekler. Tamam inanması zor ama siparişinizin 30 dakika içinde elinize ulaşacağını iddia ediyorlar.
|
| www.africam.com İşte ilginç başka bir site Afrika'nın çeşitli yerlerinden webcam ile görüntü aktarımı yapan site gerçekten kendine özgü ve müthiş. Sitede "günün resmi" bölümüde bulunuyor.
www.hotbar.com Hotbar ilginç bir site İsminden belki anlamışsınızdır, burada browser'ınızın bar görünümünü değiştirecek skinler bulunuyor. Bu olay şimdilik sadece Explorer 'la uygulanabiliyor. Gidin ve bir sürü bar arasından size uygun olanını seçin, sonra isterseniz değiştirin.
www.bboz.nom.tr Amatör bir kişi tarafından hazırlanmasına rağmen hiçte amatörce bir site değil. Kullanılan ikonlar, renkler, desenler hepside bir birinden güzel. Sitenin esas amacı web tasarımı öğretmek zaten siteye girer girmez bir site hazırlamak istiyorsunuz. Yaklaşık bir saatinizi bu sitede harcayarak çok başarılı bir site hazırlaya bilirsiniz. Benden söylemesi.
GÜZEL BİR ŞİİR SİTESİ
| | |||||||||||