OYUN GÜNDEMİNE HOŞGELDİNİZ | ||||||||||||
|
-- NELER OLACAK -- õ İnternette giyim alışverişi patlayabilir.Yakında giyim kulam için mağza kabinleri yerine evlerimizi kullanacağız. õ Bugün birkaç dev şirket tarafından kontrol edilen müzik endüstrisinde artık CD devri sona eriyor.İnternet'ten yeni dijital format MP3 ile istediğiniz albümü indirebileceksiniz. õ Önümüzdeki birkaç yıl içinde seyahata çıkanların sayısında yüzde 75 artış olacak.Havaalanlarının ses,el izi ve yüzü tanıyan makinalarla donatılarak sıra beklemenin en aza indirgenmesi bekleniyor. õ Avukatlar şimdiden İnternet'te ilan vermeye başladı.Sıradan insanlar da hukuk düzeni içinde ne tür hukuki yardım alabileceklerini çok daha kolay öğrenebiliyorlar. õ Henüz İnternet ile tedavi yok ama doktorlar şimdiden İnternet'teşhis koymaya başladı. õ İnternet eğitim için de çok önemli bir ortam haline gelecek.Mevcut klasik okulların yerini İnternet'te açık öğretim alabilir. õ Haberleşmede şimdiden,telefon ve postayı zorluyor. õ Reklam verenler için henüz İnternet ilk alternatif değil,ancak ticari işlemlerin internet üzerinden yapılış oranı yüzde 50 yi geçtiğinde ilk alternatif olacak.
| |||||||||||
|
|
:p) ANA SAYFA (q: |
| | |||||||||