Takze nieco o mne...

Resume pre zamestnavatelov              Kontakt
   Volajú ma aj "Andy", akoze mame spolocne meno s tym hercom (Akurat ze on je tvrdy Hryc a ja som makky Hric). Na tejto planete som zacal parazitovat 1.6.1977, takze odvtedy sa so mnou otocial okolo slniecka 22 krat.
   Som 177cm vysoky(?), 64kg, hnedo-zelene oci a tmave vlasy. Ostatne mrknite si foto ak sa Vam sce cakat. Som studakom na Fakulte elektrotechniky a informatiky   - TU v Kosicoch, kde sa trapim ako stvrtak. Moj odbor je Elektronika a multimedialne komunikacie. Som na to hrdy a povazujem si za cest, ze mozem byt zacleneny do akademickej obce tohto krasneho zamerania. Ved uvazte sami, kedy clovek vymyslel nieco co by jemu, alebo nasej kozmickej BIO-lodi (Zemi) neskodilo? Jedine komunikacia vdaka elektronike najroznejsieho druhu nas spaja a zlepsuje medziludske vztahy, ta ne??? A keby pred r.1939 bol INERNET a multimedia, ludia by sa navzajom lepsie poznali a neverili by jednemu sialencovi(A.H.).
   Inak som v civile za kazdu dobru srandu, som kolektivny clovek a mam skromny pocit ze aj zodpovedny. Duchovne a dusevne hodnoty si vazim viac nez puhu materiu. Pre dievcata pripominam, ze to plati aj ich hodnoty...  =o)
   Oblubena hudba:  Folk, country, vynimocne pop & rock (Roxette).
   Hobby: (okrem vsetkeho co sa tyka mojho studijneho odboru este:) Sporty, horska cyklistika, iNet, praca s detmi v letnych taboroch, staroveke civilizacie, historia, biblia a. i. 
   Okrem uvedeneho povazujem za potrebne o sebe zverejniti, ze sa citim byti stastnym cloviecikom, pretoze som nasiel odpoved na otazky kto som, odkial a hlavne kam idem. A spoznal som niekoho, kto mi dava uzasnu perspektivu do prekrasnej buducnosti. Nie nenosi suknu a lodicky. Je mojim najlepsim priatelom a sprievodcom. Nemam vira v halve a viem co pisem. 
Napiste mi, prezradim Vam viac... 
dopis.gif
P.S. Dievcata mozu bez obav pisat aj za ine zvedave otazky  8-)

Kontaktne infos:  Peter Hric                      Telefon: 0855/536 14 06
                               A.Hlinku 2556/23            Mobil: 0903/374 360
                               96001 Zvolen

Spat na hlavnu stranku
 Zaciatok stranky