|
İŞTE KISACA BEN Ben Neriman Ardıç. !984 Çankırı doğumluyum. Ailecek Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinin Hacılar Köyündeniz. Ailem Ankara,Etimesgut'ta oturuyor.Ben de okul nedeniyle Eskişehir,Sivrihisar da yaşıyorum. Babamın işi nedeniyle ilk okulu Gaziantep,Şahinbey İlk Okulunda,orta okulu Mardin,Derik Lisesinde,liseyi Ankara,Etimesgut Anadolu Kız Meslek Lisesi,bilgisayar bölümünde okudum. Şuan üniversiteyi de Osman Gazi Üniversitesi-Sivrihisar M.Y.O.'nda okumaktayım. Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama-1.sınıf öğrencisiyim. Ailemiz 5 üyedir.Babam Mehmet Ardıç,polis memuru Ankara da görev yapıyor. Annem Gülbahar Ardıç,ev hanımıdır. Ağabeyim Süleyman Ardıç,Celal Bayar Üniversitesi,Fen-Edebiyat Fakültesi,Edebiyat bölümü-2.sınıfta okuyor. Kardeşim Leman Ardıç,Etimesgut Anadolu Lisesi,TM bölümü 2.sınıfta okuyor. Sevdiğim ve Sevmediğim Şeyler Ben aslında güzel olan her şeyi severim. Ama ne kadar sevsem de içlerinden ayrılanlar var tabikine...Tüm adrenalin içeren sporlardan etkilenirim. İnsanları çok severim,kim olursa olsun. Bilgisayarla uğraşmayısınıda severim.Bu belki de bölümümden dolayı olabilir.Çünkü ister istemez uğraşmak zorunda kalıyorum. Eeee uğraşmazsan sonucuna ben katlanacağım diğimi.... Biraz zorlansam da yolun sonu aydınlık diğimi,arkadaşlar... Dediğim gibi sevdiğim şeyler güzel olanlardı. Sevmediğim şeylerde çirkin ,hoş olmayan tüm şeyler.İnsanları severim ama hoş olmayan hareketlerini sevmem Ama asla insanı bir hareketiyle de değerlendirmem. İşte ben buyum nasıl değerlendirirsenize sizin görüşlerine kalmış. BYEEE....
|