SMS Mesaj Gönderin (Sevgi Mesajları)

Ana Sayfa

Sen var ya sen aynı sigaram gibisin.Dumanı gözlerin,külü dudakların.Yalnız aranızda bir fark var.Sigaramı ben,beni sen yakıyorsun...

Bir deniz düşün,susuz.Bir insan düşün,mutsuz.Bir gece düşün,uykusuz.Bir bahar düşün,çiçeksiz.Birde beni düşün,sensiz...

Bir insanın idealleri olmalı,sonsuzluk gibi.Bir insanın özlemi olmalı,özlemle açan çiçekler gibi.Bir insanın bir tanesi olmalı, oda tıpkı senin gibi...

Hayatta üç şeyi sevdim.Seni,kalbimi,ümit etmeyi,Seni sevdim ,sensin diye.Kalbimi sevdim,seni sevdi diye.Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

Aşk,gülü dikenleriyle avuçlamaya benzer.Ellerin kan içinde kalır ama, dikenlerin hesabını gülden soramazsın...

Sen gözlerimde bir damla yaş olsaydın,seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım...

Cama vuran her damlada bir tek sen varsın,ne istiyorum biliyor musun,her gün yağmur yağsın...

Sana bir şey söyleyeceğim ama sakın üzülme.Dün doktora gittim,böbreğimde kum,kalbimde seni buldular...

Sen benim hayatımda olduğun sürece,ne sen kimseye rakip,ne de kimse sana rakipti.Çünkü sen benim için daima tektin...

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı.Asla sabah olmazdı...

Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil,yalnızlığım yanımda sen olmayışındandır...

Bir soluk kadar yakın,yıldızlar kadar uzak derler sevgi için,uzanırsın,yetişemezsin;yetişirsin dokunamazsın;dokunursun, vazgeçemezsin;Vazgeçersin ama unutamazsın...

Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim.Sevmek,sevilmek ve beklemek.Sen bunlardan 2 sini kopardın.Bana sadece biri kaldı,beklemek...

Ay ışığının aydınlattığı bir kumsalda,küçük bir dal parçasıyla,SENİ SEVİYORUM yazmak isterdim,fakat sen hırçın bir dalga olup silersin diye korktum...

Hayatta iki kör tanıyorum. 1.si,senden başkasını görmeyen ben. 2.si,seni sevmeme rağmen beni görmeyen sen...

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen,yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış,tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa,benim sana olan sevgimdir...

Seni yıldızlara benzetiyorum.Onlar kadar etkileyici ,çekici ve güzelsin.Ama tek fark var,onlar milyonlarca sen bir tanesin...

Damlaların pencerene vurduğu ve rüzgarın kemanını çaldığı soğuk bir gecede yatağına uzanıp keşke dediğin bütün güzellikler seninle olsun...

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun,yağmur yağınca şemsiye açıyorsun.Güneşi sevdiğini söylüyorsun,güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun,rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun.İşte bende bundan korkuyorum,çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Seviyorum seni görmesem bile,seviyorum seni dokunamasam bile,seviyorum seni burada olmasan bile,seviyorum seni çok uzaklarda olsan bile."SEVİYORUM SENİ HEM DE ÇOK"

Nedensiz bir burukluk çökerse yüreğine,kulakların ansızın çınlarsa,gözlerin zamansız dalarsa bilki bir yerlerde özlenmişsindir...

Sevgi acıyla kardeş olur,büyütürler birbirlerini,sonra acı öldürmezse sevgiyi yalnızlık katılır aralarına...

Dün gece seni izlemesi için bir melek gönderdim.Hemen geri döndü.Neden geri döndün dedim.Bir melek başka bir meleği izleyemez ki dedi...

Aramızda ki yollar ne kadar uzak olursa olsun, sonsuzluğa giden tüm yollara ismini yazdım.Hangi yoldan geçersen geç sevdiğimi okuyacaksın...

Sen (S)eni sev başkasını sevme,sen (S)ana güven başkasına güvenme,(NOT:Parantez içindeki (S) leri (B) yap)...

Özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen,beklemek güzeldir gelecekse beklenen,ve sevmek güzeldir seviyorsa sevilen...

Seni ne kadar sevdiğimi sorarsan,serçenin gözyaşı kadar.Sakın serçenin gözyaşını küçük görme,unutma ki serçeler ağlayınca ölürler...

Birazdan akşam sessizliği her tarafı kaplayacak,belki sen bu sessizliği aydınlatan kuyruklu yıldızı olacaksın...Sakın ola kaybolup giderken bana parlamayı unutma...

Güneş herkes için doğar ay ise yalnızca uyuyanlar için sen bu gece uyuma yumma o güzel gözlerini ben bu gece ay olacağım yalnız senin için doğacağım...

Sen çöl ortasında kum tanesiydin,bense uçsuz bucaksız bir çöldeyim,ama öyle şanslıyım ki koca çölde doğru kum tanesini buldum."ODA SENSİN BİTANEM"

Dün yıldızlara senden bahsettim seni anlattıkça daha çok parladılar.Ama biz birbirimize uzağız dedim,birer birer kaymaya başladılar sırf seni dilemem için...

Tatlı biri vardır görülmeye değer,güzel biri vardır sevilmeye değer,iyi dostlar vardır özlenmeye değer,ama biri vardır uğrunda ölmeye değer..."Oda Sensin Can tanem"

Yatağını gül yapraklarıyla,hayallerini papatyalarla süsledim,üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da aldım ki en tatlı rüyalar senin olsun diye...

Bir kristalin berraklığını,bir şelalenin saflığını,dünyanın en şirin insanını görmek istersen bir zahmet yerinden kalk aynaya bak göreceksin canım...

Komik Mesajlar

Yüregim seni gürmeden bir huş olir,yanir yanir tutuşir,canim turşu istir,ağşam olir davarları sayirem,bi dene eksik çıkir,bi de bakirem ki sen yoksin...

Bu güzellik,bu gülüş,bu zeka,hele şu anlam dolu bakan gözlerinin büyüsü,Allah'ım bütün güzellikleri bir yerde toplamış.Neyse benden çok bahsettik senden ne haber?

Bayram ve Kandil Mesajları

Ton ton bir nine olduğunda,bahçendeki sallanan sandalyene oturduğunda,eski günlerine daldığında,hatırlayacağın kadar güzel bir bayram dilerim sana...

Size karanfilin sadakatini,sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu,lalenin gururunu versek bize dua eder misin?Kandiliniz mübarek olsun...

Semanın kapılarının açılıp Allah'ın rahmetinin sağnak sağnak yağdığı bu gecede damlaların sizi sırılsıklam etmesi dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun...

Allah'tan çiçek istedik bahçe verdi.Ağaç istedik orman verdi.Su istedik pınar verdi.Dost istedik bu numarayı verdi...Hayırlı kandiller...

Gönüller bir haller başka,dualar bir diller başka,inançlar bir iller başka, O'nun davetidir bu en güzel aşka...Kandiliniz mübarek olsun...

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi,dualarında hayat bulacağın bu gecede dua bahçende yeşeren fidan olmak dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun...

Güllerin en güzel kokanı,çiçeklerin en güzel açanı,yıldızların en güzel parlayanı,hayatın en güzel anı ve Allah'ın cennet mekanı sizin ve sevdiklerinizin olsun... Kandiliniz mübarek olsun...

Güzelliği seven Rabbim gönlünü güzelliklerle donatsın,gönlündeki güzellikler ömrüne yayılsın,muhabbetin baki,duan makbul, geceniz mübarek olsun...

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı,kalbi kutsi duayla sevdalı, sinesi şükür dualarıyla örtülmüş güzel insana sonsuz muhabbetle... Kandiliniz mübarek olsun...

Eskileri özlediğimiz bu bayramlarda mutluluklarınızın enflasyon kadar çok,üzüntülerinizin milli gelir kadar az olması dileğiyle... Bayramınız mübarek olsun...

Ana Sayfa