H E Y B E L İ A D A C L U B
HEYBELİADA CLUB HİZMETLERİ
| SOHBET ODALARI | Heybeliadalı ve Heybeliada'yı seven herkezin Katılabileceği sohbet odaları. Şimdilik Op. kontrolu yok ve bir normal ve bir seli sohbet odası mevcut. Ancak sohbet odası sayısını artırmayı düşünüyorum. Lütfen kimseyi rahatsız etmeyin iyi sohbetler. | |||
| E-MAİL SERVİSİ | [email protected] nekadar güzel bir email adresi değilmi? Hemen üye olun ve kullanın. | |||
| ANKET | Bu Anketi Muhakkak Doldurun. Anket sonuçlarına göre kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebiliriz. | |||
| ZİYARETCİ DEFTERİ | Ziyaretci Defterine Site Hakkında Görüşlerinizi, Bu siteden Neler beklediğinizi Yazın. Bu site sizin görüşleriniz doğrultusunda büyüyecektir. | |||
Yeniliklerden haberdar olmak için e-mail listeme üye olunuz. |
*Heybeliada Club Sayfasını Oluşturmak için fikirlerinizi bekliyorum.
*Heybeliada Club SayfasınınKurulumuna yardımcı olacak Webmaster arkadaşlar arıyorum.
İlginç fikri olan ve Heybeliada Club sayfası altında kendisine ait bir sayfa oluşturmak isteyen arkadaşlar lütfen bana e-mail ile ulaşın. Oluşturacağınız sayfa www.heybeliada.net adresinde sizin sorumluluğunuzda yayınlanacaktır. (Heybeliada Club sayfasında sohbet odaları, forum alanları gibi aktif sayfalar düşünülmektedir.)
HEYBELİADA CLUB |