Doelpunten 1 - 0: Americo (40'), 1 - 1: Oulare (42'), 2 - 1: Americo (48').
Rood 34' Delbroek (2 x geel), 75' Taeymans (2 x geel).
Geel Pivaljevic, Godfroid.
Toeschouwers 2.500
Verslag Genk kreeg in de dichtbevolkte centrale zone amper voet aan de grond en leed veel balverlies bij het uitverdedigen. Wilfried Delbroek had de handen vol met Antonio Acosta en dat leverde hem al vlug twee gele kaarten op. Ook al werd de tweede vrij licht toegekend, Wilfried mocht toch gaan douchen.

Na wat verschuivingen (Hendrickx voor N'Sumbu) klopte de organisatie achterin helemaal niet meer en na vermeend buitenspel (foutje Kimoni) mocht Verbeeck toch de bal voorzetten, Americo stond prima en kon de bal hoog intrappen. Reactie bleef niet lang uit. Hoekschop Gudjonsson. Harde kopstoot Oulare: 1 - 1.

Amper drie minuten na rust stond Brockhauser machteloos tegen een op een Genks been afgeweken schot van libero Nikolovski en het was 2 - 1. Strupar kreeg 10 minuten later nog een kansje en na de uitsluiting van Taeymans in de 75' lieten Oulare, Hendrickx en Keita nog enkele serieuze kansen liggen.

Genk verdiende een gelijkspel maar Antwerp hield stand en kon zo de eerste zege op eigen veld dit seizoen binnenhalen.