Doelpunten 1 - 0: Strupar (19'), 1 - 1: Jaskulski (41').
Kaarten
Rood ...
Geel Wamberto, Vangronsveld, Suray.
Toeschouwers 14.974.
Verslag De algemene tendens na de wedstrijd was "We hebben kansen genoeg gehad om drie wedstrijden te winnen" en inderdaad, in de eerste minuut van de wedstrijd begon het festijn van de gemiste kansen reeds toen Van Geem, op corner van Gudjonsson, de bal hard op de kruising kopte. In de 14' was het weer raak, deze keer was het Strupar die zonder geluk bleef. Even later mocht de Genkse aanhang dan toch juichen. Een vrije trap van Strupar gaat langs de Standard muur naar de verste hoek, 1 - 0.

In de 30' kan Oulare niet bij een vrije trap van Strupar en in 31' mist hij een open doelkans na infiltreren van Clement. In de 40' wordt Huysmans zwaar geraakt. Resultaat: neus opnieuw gebroken. De vrije trap die volgt wordt door Haeldermans in de loop van Jaskulski getikt: 1 - 1, volledig tegen het spelbeeld in.

Na de herneming vraagt Genk een strafschop als Strupar klemgezet wordt: geen succes echter. Een mooi gekruld schot van N'Sumbu gaat nipt naast in de 67'. In de 75' minuut even geluk voor Racing want Peeters devieert bijna de bal in eigen doel. In de 78' minuut probeert diezelfde Peeters het eens van ver, Maes lost en ... Oulare mist in de rebound, zijn schot komt op de dwarsligger terecht. In de 85' gaat Oulare alleen op Maes af en schiet voorlangs en Strupar verkijkt de laatste kans omstreeks minuut 87.

Genk was de betere ploeg en het publiek was dan ook tevreden ondanks het puntenverlies. Standard daarentegen heeft nog een lange weg af te leggen. Soms krijgt men te veel in een wedstrijd, deze keer was het zeker te weinig.