Kaarten
Rood ...
Geel Staelens
Toeschouwers 9.100
Verslag Racing Genk, weer gewonnen, weer drie punten, weer aanvallend voetbal gebracht, maar ... ook geluk gehad tegen een zeer moeilijk bespeelbaar en door trainer Reynders goed georganiseerd Lokeren. Genk mocht zeker de eerste helft opeisen maar kon desondanks enkel een paar kleine kansjes versieren. Een schot van een prima spelende Delbroek, een voorzet van Peeters dat op de paal belandde en een kopbal van Clement die voorlangs ging, waren de voornaamste wapenfeiten in de eerste helft.

Na de koffie kwam Lokeren met nog meer overtuiging voetballen en kregen Strupar en Oulare het langs Genkse zijde steeds moelijker op de harder wordende grasmat. De beste kansen waren nu voor Lokeren: Schockaert schoot langs, Vonacek alleen voor doel maar Brockhauser redt met de voet, ... Ondanks de Genkse problemen komen ze toch op voorsprong via Gudjonsson die een hoekschop op het hoofd van Oulare laat komen, veel heisa en discussie, doelpunt toegekend, Genk twijfelachtig (ook de TV-beelden geven niet echt uitsluitsel) 1 - 0 voor in de 37'.

In de laatste vijftien minuten speelt Lokeren het klaar om Genk met de rug tegen het eigen doel te duwen. Brockhauser moest nog erg goed ingrijpen op een volley van Vangeneugden en op de rebound van Schockaert en als laatste wapenfeit, nog eens redden tegen de vrijstaande K�ller.