| Ali Şan-yolun sonu |
| ali san war ya |
| ali san şöför |
| ali san hayatım merak etme |
| atilla tas hanci |
| ayna sen unutma beni |
| ayna leyla |
| ayna kirpiklerin ok ok eyle |
| AYNA MAHSEN |
| baha bosver uzulme |
| Ebru Gündeş-HATA |
| EBRU GUNDES AFFET |
| ebru gündes cingenem |
| Ebru gündeş-dön ne olur |
| EBRU YASAR SENİ ANAN BENİM İCİN DOGURMUS |
| EBRU YASAR O BENI SIRTIMDAN VURDU |
| EGE GİTME |
| EGE KADERE BAK |
| ibrahim erkal ibo 2000 |
| izel izel galibi sen sebebide |
| izel izel elele dolaştır beni |
| muazzez ersoy elbet birgün kavusacagız |
| murat kekilli bu aksam ölürüm ( yeni version ) |
| murat kekilli kara gözlüm |
| ozcan deniz aşkımsın |
| ozcan deniz kara köprü narlı dere |
| ozcan deniz yaralı |
| ozcan deniz UTANIYORUM |
| ozcan deniz gecmiyor günler |
| rafet el roman liberta (el romano ) |
| rober hatemo gurur |
| serdar ortac asrın hatası |
| serdar ortac bilsemki |
| sezen aksu sarı odalar |
| sebnem ferah oyun lar |
| şebnem ferah bu gün |
| şebnem ferah artık kısa cümleler kuruyorum |
| Taner affetmedim kendimi |
| Tuba Onal - Umut Surdukce |
| tuba onal seninle bir dakika |
| yılmaz erdoğan beni sevebilme ihtimalini sevdim |
| ZAFER PEKER ANLAMAZSIN |
| Mehmet Ali Erbil - Imparator Kahpe Bizans |
| Sertap Erener-yanarım |
Al-Bay - Hayraniyim.zip Ali Altay - Askin Yanimda - Ah Aksamlar.zip Ali Guven - Butun Kizlar Guzel.zip Ali Guven - Butun Kizlar Guzeldir.zip Alihan - Yok olasi.zip Alihan - Yurekli.zip Alisan - Sofor.zip Arif Susam - Sen Beni.zip Aska Ozlem - Esra'Kes.zip Askin Nur Yengi - Kim Olursa Ol.zip AYNA - Allam Allam.zip Ayna - Leyla.zip Ayna - Turkuler.zip Aysen - Bir Gunah Daha.zip Azer Bulbul - Ille de Sen.zip Azer Bulbul - Kor Kursun - Ille de Sen.zip Azer Bulbul - Kor Kursun.zip Baha - Askin Tebessumu - Bosver Uzulme.zip Baha - Bal Gozlum.zip Baha - Bana Don.zip Baha - Bosver Uzulme.zip Baha - Herseyin Sonu.zip Baha - Kutupta Yaz Gibi.zip Bahadir Aydogan - Bende Gozun mu Var.zip Bahadir Aydogan - Dokunsalar Aglayacak Gibiyim.zip Bahadir Aydogan - Raziyim.zip Baris Manco - Beyhude Gecti Yillar.zip Baris Manco - Can Bedenden Cikmayinca.zip Barlas - Kut Kut.zip Barlas - Tango'n Roll.zip Bendeniz - Basimin Belasi.zip Bendeniz - Kurtulamiyorum.zip Beyaz - Gemilerde Talim Var.zip Candan Ercetin - Oyalama Artik (Remix).zip Cansu Koc - Anadolu Yakasi - Allam Allam.zip Cengiz Kurtoglu - Gittin Gideli.zip Cengiz Kurtoglu - Sevmek Yetmez mi.zip Cengiz Kurtoglu - Yarali.zip Cengiz Kurtoglu - Yasanmiyor.zip Ciguli - Binnaz.zip Deniz Seki - Degerini Bilemedim.zip Deniz Seki - Dile Kolay.zip Dervis - Senden ote gecilmiyor.zip Dervis - Yaktin mi Beni.zip Ebru Gundes - Don Ne Olur.zip Ebru Gundes - Hata.zip Ebru Yasar - Birak Yakami.zip Ebru Yasar-Seni Anan Benim Icin Dogurmus.zip Ecem - Allahindan Bul E mi.zip Eda Metin Ozulku - Don Dolas.zip Edip Akbayram - Adaletin Bu mu Dunya.zip Edip Akbayram - Hasretinle Yandi Gonlum.zip Edip Akbayram - Suclayamazlar.zip Ege - Sevdanin Denizinde - Kadere Bak.zip Emrah Dincer - Bicagin Kemige Dayandigi Gun.zip Emrah Dincer - Sebebi Sensin.zip Emral - Sevdik Iste.zip Eyuphan - Yetis Ya Muhammed Ya Ali.zip Fatih Erkoc - Vefasiz.zip Ferda Anil Yarkin - Yaraliyim.zip Ferdi Tayfur - Bagbozumu.zip Ferdi Tayfur - Kor Talih.zip Ferdi Tayfur - Sigarayi Biraktim.zip Ferdi Tayfur - Zengin Olursam.zip Goktan - Efsane.zip Goktan - Istanbul'dan Kiz mi Alinir.zip Goktan - Tohum.zip Grup Lacin - Sevdalim.zip Gulben Ergen - Gumbur Gumbur.zip Gulben Ergen - Kim Ne Derse Desin.zip Gulnaz - Dost Lazim.zip Guven Baran - Tam Zamani - Tam Zamani.zip Hakan - Bana Goresin.zip Hakan - Hani Bekleyecektin.zip Hakan - Kole Gibi.zip Hakan Gurses - Isyan.zip Halime Kiz-Oguz Yilmaz-.zip Haluk Levent - Ayrilik.zip Haluk Levent - Kamyoncunun Turkusu.zip Haluk Levent - Sevmek Istiyorum.zip Haluk Levent - Yine Ayrilik - Ayrilik.zip Hatice - Cit Cit.zip Hatice - Emiceoglu Dursun.zip Hazal - Iyi misin Anacigim.zip Hazal - Parayla Saadet Olmaz.zip Ibrahim Erkal - De Get Yalan Dunya.zip Ibrahim Erkal - Donemem.zip Ibrahim Sadri - Nan Gibi.zip Ibrahim Tatlises - Iki Iki Dort Eder.zip Ibrahim Tatlises - Kara Uzum Habbesi.zip Ibrahim Tatlises - Yetis Ya Muhammet Yetis Ya Ali.zip Ismail Turut - Suzan.zip Izel - Dayanamam.zip Izel - Ya Sus.zip Izel - Yelken.zip Izzet Yildizhan - Sakine.zip Izzet Yildizhan - Sendin.zip Izzet Yildizhan - Ucu Guzel.zip Jale - Sari Sacli Mavisim.zip Kenan Dogulu - Ben Guzelden Anlarim.zip Kenan Dogulu - Ben Senin Herseyinim.zip Kenan Dogulu - Papatya.zip Kibariye - Kanima Girdin.zip Kirac - Bir Garip Ask Bestesi.zip Kirac - gidiyorum.zip Kubat - Bana Bana Gel.zip Kubat - Bir Ayrilik Bir Yoksulluk.zip Kubat - Telli Turna.zip Mahmut - Baska Bir Yar Istemem.zip Muazzez Ersoy - Can Bedenden Cikmayinca.zip Muazzez Ersoy - Elbet Bir Gun Bulusacagiz.zip Muazzez Ersoy - Reyhan.zip Muazzez Ersoy - Unuttun Beni Zalim.zip Murat Kekilli - Bu Aksam Ölürüm.zip Murat Kekilli - Dadas.zip Murat Kekilli - Dere Boyu Kavaklar.zip Murat Kekilli - Karagozlum.zip Muslum Gurses - Vay Canim Vay.zip Mustafa Yildizdogan - Bizim Turkumuz.zip Mustafa Yildizdogan - Pasa Gonlun Bilir.zip Nadide Sultan - Illa ki.zip Niran Unsal - Itiraf Ediyorum.zip Oguz Yilmaz - Halime Kiz.zip Oguz Yilmaz - Usta.zip Omer Danis - Alacagim.zip Onur Akin - Asi ve Mavi - Geceyi Sana Yazdim.zip Onur Akin - Inadina.zip Orhan Gencebay - Cevap Ver.zip Orhan Hakalmaz - Gonlum Ataslara Yandi Gidiyor.zip Orhan Hakalmaz - Ham Cokelek.zip Orhan Hakalmaz - Iki Keklik.zip Ozcan Deniz - Utaniyorum.zip Ozlem Tekin - Beni Yakan Askin.zip Ozlem Tekin - Yazmamisler.zip Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum.zip Rafet El Roman - Son Mektup.zip Ragga Oktay - Derinoy.zip Sebnem Ferah - Artik Kisa Cumleler Kuruyorum.zip Sebnem Ferah - Kalbim.zip Seda Sayan - Mutsuzum.zip Selenay - Ask Dustugu Yeri Yakar.zip Seniha - Mavis.zip Seniha - Sen Hep Beni Mazideki.zip Serdar Ortac - Asrin Hatasi.zip Serdar Ortac - Bilsemki.zip Serdar Ortac - Seninki.zip Sertab Erener - Zor Kadin.zip Sertap Erener - Yanarim.zip Servet Kocakaya - Daglar.zip Servet Kocakaya - Keke.zip Sevdik iste-Emral -.zip Sezen Aksu - Kaderim.zip Sezen Aksu - Sari Odalar.zip Sibel - Efendim Isitmedim.zip Sibel Can - Bence Talih.zip Sibel Can - Daha Yolun Basindayim.zip Sibel Can - Emret Oleyim.zip Sibel Gursoy - Asik Degilsin.zip Suavi - Tukenme.zip Sumer Ezgu - Cemilem.zip Taner - Ayni Perde.zip Taner - Bana Varacaksin.zip Tanju Okan - Deli Gibi Sevdim.zip Tanju Okan - Dostlarim.zip Teoman - Gemiler.zip Teoman - O.zip Tolga Sag - Kostak.zip Tuba Onal - Onun Adi Ask.zip Tuba Onal - Seninle Bir Dakika.zip Tuba Onal - Umut Surdukce.zip Yasar - Onbir Ay.zip Yavuz Bingol - Sari Gelin.zip Yavuz Bingol - Uzme.zip Yavuz Bingol - Yara Sagalir.zip Yavuz Bingol - Yarim Neredesin.zip Yavuz Bingol - Yarim Soz.zip Yeni Turku - Nakka.zip
Yilmaz Morgul - Ben Delinin Biriyim.zip Yurtseven Kardesler - Halayimiz Bitmesin.zip Yurtseven Kardesler - Insafsiz.zip Yusuf Hayaloglu - Ah Ulan Riza.zip Zafer Peker - Anlamazsin.zip Zafer Peker - Askimiz Var Gibi.zip Zara - Kesik Cayir.zip Zara - Sebebini Bileyim.zip Zor mu-Deniz Seki-.zip Zulfu Livaneli - Karli Kayin Ormani.zip Zulfu Livaneli - Yigidim Aslanim.zip