Toto je oficiální prohlášení P. Chobota

Na základě špatných zkušeností z nedávného poznávacího zájezdu v Peru, organizovaného CK Tomi tour, se Petr Chobot rozhodl ukončit spolupráci s touto CK.

Tímto se také ruší všechny společné akce a Petr Chobot se distancuje od veškerých aktivit Tomi spojovaných s jeho jménem jakož i s ostaními jejími aktivitami. Tyto akce jsou výhradně akcemi Tomi a jejích spolupracovníků, kteří nesou veškerou zodpovědnost a rizika s nimi spojená.

Navštivte stránku msg inspirovanou P. Chobotem. Část věcí je od něj, část ode mě a mých přátel - lidí s podobnými názory na svět. Zbytek příspěvků je od někoho úplně jiného takže si v té směsi vyberte, co se vám líbí.

Další stránky spojené s Petrem Chobotem nebo stránky obsahující podobnou tématiku:

centrum Slovensko - akce Petra Chobota, aktuální seznam, film Matrix, povídky....

bývalá home page - základní informace o P. Chobotovy a nadaci Spiritální země. Stránka dlouhodobě nedokončená.

centrum Čechy - základní informace o P. Chobotovy, zářiče

lucidní sny - velké množství překladů o lucidním snění a psychadelických látkách

spirála - rozsáhlý soubor informací, kde lze najít věci i lucidním snění a spřízněných tématech

Co do budoucna? V současné době se tahle stránka stává oficiální stránkou P. Chobota (to se mám co!:-)) a tak by tu mělo něco o tom být. No, akce zatím žádná naplánovaná není a pokud byste chtěli vědět něco bližšího o P.Chobotovi (životopis) můžete kliknout na jeden z uvedených linků, ale asi vám to moc nepomůže. Přesto si to možná ukradnu sem, když už jsem ta oficiální stránka, aby tu aspoň něco o tom bylo.

V budoucnu tu budou kontakty na lidi organizující akce, ale zatím se teprve dávají dohrmady a snad donutím taky Petra aby sem něco napsal. Je tu taky článek o biomorfingu by P.CH., což ale souviselo s kursem a trochu to samotné ztrácí souvislost..