![]() |
|
Frequently Asked Questions |
| 1)Πρέπει να
αγοράσω ή να πληρώσω
για κάτι;
Απολύτως τίποτα.
Είναι 100% δωρεάν.
2)Πόσα λεφτά μπορώ να βγάλω; Εξαρτάται κυρίως από τους referrals που έχετε.Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο πολλά τα κέρδη σας. 3)Πώς θα αποκτήσω referrals; Ο καλύτερος τρόπος είναι να εγγραφείτε σε ένα downline club, όπως brightideas-Refercentral. O πρώτος τρόπος είναι να το πείτε σε φίλους σας.Αν είστε webmaster,βάλτε το link που θα πάρετε από την κάθε εταιρεία στη σελίδα σας.Αν όχι, τότε πηγαίνετε αμέσως σε κάποια από: www.fortunecity.com , www.xoom.com , www.bizland.com , ή σε όποια προσφέρει δωρεάν χώρο.Φτιάξτε τη σελίδα σας και προσθέστε τα link σας. Μετά πρέπει να προσθέσετε το url σας σε search engines. Μπορείτε να το κάνετε είτε πηγαίνoντας σε αυτά ,είτε μέσω www.robby.gr και να ακολουθήσετε το σχετικό link.(δωρεάν καταχώρηση σε 1500 search engines). Το επόμενο βήμα είναι να βάλετε αγγελία σε site μικρών αγγελιών( www.yellowpages.gr ) όπου θα προτρέπετε τους χρήστες να υπογράψουν ..ΠΡΟΣΟΧΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ URL ΣΑΣ. (ειναι του τύπου www.allcommunity.com/all.members/mcpit1974 ) Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος είναι να προσθέσετε το url σας σε rank sites,δηλ σε sites που έχουν λίστα κατάταξης. πού θα τα βρείτε; Μα φυσικά στο homepage μου! Απλά θα κλικάρετε στους σχετικούς συνδέσμους . Μέσω αυτών των sites θα βλέπετε και πόσοι έχουν επισκεφτεί τη σελίδας σας Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο, ψηφίζετε το site μου( Θα ήταν εύκολο να σας υποχρέωνα να ψηφίσετε όταν θα μπαίνατε στο site μου.θα έχετε δει σε κάποια sites pop up windows που σας υποχρεώνουν να ψηφίσετε. Αυτό όμως δεν το θεωρώ έντιμο και όταν επισκέφτομαι ένα τέτοιο site, όχι μόνο ψηφίζω, αλλά κλείνω το παράθυρο με τη μία. 4) Μπορώ να στείλω email σε άγνωστους; ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΟΧΙ. Αυτές οι εταιρείες δεν το επιτρέπουν.Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς στείλει email διαμαρτυρίας στην Allcommunity σας κλείνουν το λογαριασμό.
|