ELEKTRO

Všetko sú to výrobky z elektrotechniky, ktoré som sám vyrobil:
názov popis cena
siréna vstavaná v krabičke od mydla, stačí pripojiť zdroj 12V asi tak 1 až 1,5 A a reproduktor 4 ohmy a 3 až 4 waty ???
blikač ála KITT je to na plošnom spoji velkosti 20x80 mm so 16 LED diódami na lište, pričom vždy svieti iba jedna LED. Napájanie je typické pre logiku TTL, t.j. 5V 150,-
blikač "plápolajúce svetielko" vytvára dojem plápolajúceho ohníka a je napájaný priamo zo siete 220V bez transformátora 100,-
blikač "skákajúce svetielko" svetielko skáče náhodne na 4 LED diódach. Napájanie: 5V 150,-
zosilovač tento môžem zhotoviť na objednávku. Jedná sa o zosilovač 5W určený pre zabudovanie do 3,5" šachty počítača. Obsahuje reguláciu hlasitosti, výšiek a basov ???
prevodník D/A je to prevodník známy aj pod názvom COVOX. Ja ho používam ako primitívnu zvukovú kartu v počítači. Pripája sa na LPT port a treba k nemu ešte pripojiť zosilovač. Fungujú s ním hry napr. 7 dní a 7 nocí, Fantasy Pinbal a aj hudobné programy Visual Player, Modedit, Fast tracker 150,-
mikropájka je to nedokončená konštrukcia mikropájky s elektronickou reguláciou nastaviteľnej teploty. Obsahuje transformátor, osadený a napoly oživený plošný spoj. Treba len dorobiť samotnú mikropájku 300,-
adaptéry adaptéry na rôzne výstupné napätia: 3, 4.5, 5, 6, 9, 12 V podľa typu

Ceny označené ??? ešte nie sú určené alebo sú podľa dohody.

V prípade záujmu o nejaké iné konštrukcie je možnosť dohodnúť sa za podmienky že nebudú moc zložité, ja budem mať na danú konštrukciu návod prípadne si ho dodáte a hlavne ja budem mať potrebné súčiastky a vybavenie. V týchto prípadoch sa treba ale dopredu dohodnúť na konkrétnych podmienkach.