Všetko sú to výrobky z elektrotechniky, ktoré som sám vyrobil:
| názov | popis | cena |
| siréna | vstavaná v krabičke od mydla, stačí pripojiť zdroj 12V asi tak 1 až 1,5 A a reproduktor 4 ohmy a 3 až 4 waty | ??? |
| blikač ála KITT | je to na plošnom spoji velkosti 20x80 mm so 16 LED diódami na lište, pričom vždy svieti iba jedna LED. Napájanie je typické pre logiku TTL, t.j. 5V | 150,- |
| blikač "plápolajúce svetielko" | vytvára dojem plápolajúceho ohníka a je napájaný priamo zo siete 220V bez transformátora | 100,- |
| blikač "skákajúce svetielko" | svetielko skáče náhodne na 4 LED diódach. Napájanie: 5V | 150,- |
| zosilovač | tento môžem zhotoviť na objednávku. Jedná sa o zosilovač 5W určený pre zabudovanie do 3,5" šachty počítača. Obsahuje reguláciu hlasitosti, výšiek a basov | ??? |
| prevodník D/A | je to prevodník známy aj pod názvom COVOX. Ja ho používam ako primitívnu zvukovú kartu v počítači. Pripája sa na LPT port a treba k nemu ešte pripojiť zosilovač. Fungujú s ním hry napr. 7 dní a 7 nocí, Fantasy Pinbal a aj hudobné programy Visual Player, Modedit, Fast tracker | 150,- |
| mikropájka | je to nedokončená konštrukcia mikropájky s elektronickou reguláciou nastaviteľnej teploty. Obsahuje transformátor, osadený a napoly oživený plošný spoj. Treba len dorobiť samotnú mikropájku | 300,- |
| adaptéry | adaptéry na rôzne výstupné napätia: 3, 4.5, 5, 6, 9, 12 V | podľa typu |
Ceny označené ??? ešte nie sú určené alebo sú podľa dohody.
V prípade záujmu o nejaké iné konštrukcie je možnosť dohodnúť sa za podmienky že nebudú moc zložité, ja budem mať na danú konštrukciu návod prípadne si ho dodáte a hlavne ja budem mať potrebné súčiastky a vybavenie. V týchto prípadoch sa treba ale dopredu dohodnúť na konkrétnych podmienkach.