stránka o počítačových hrách

Medzi moje najobľúbenejšie tipy hier patria stratégia, logika, ale aj rôzne akčné hry typu Duke Nukem 3D a podobne. Takže z toho vyplýva, že sú to hry, pri ktorých je nutné dobre rozmýšľať, premýšľať, vymýšľať,... Samozrejme si občas zahrám aj inakšie typy hier, napríklad simulátory. Väčšinou sú to ale iba demoverzie, pretože nemám kde zobrať ich kompletné verzie. Preto ak máte nejakú a chceli by ste mi ju poskytnúť, stačí mi napísať na môj e-mail a môžme sa dohodnúť. Samozrejme, že tie hry nevyžadujem na originálnych CD-ROM (hlavne by som nemal na ne peniaze), čiže môžu byť kľudne na CD-R. Takže ak máte nejakú dobrú hru, môžeme sa dohodnúť.

Výnimočne mám aj ja teraz na predaj jednu originál hru. Viac informácií nájdete na inej mojej stránke.

Na začiatok mojej ponuky je tu jeden databázový program obsahujúci veľa kódov na množstvo hier. Je to už staršia verzia, ale svoj účel určite splní.
Návody (v češtine) na niekoľko hier nájdete na stránkach českého časopisu o hrách SCORE. Podľa mňa kto je proti používaniu kódov a návodov, ten je buď taký maniak (fanatik, génius, ...), že ich nepotrebuje alebo nevie čo je dobré.

A nakoniec niekoľko odkazov na stránky, na ktorých nájdete množstvo vecí týkajúcich sa hier:
- Gamecenter -
- Download GAMES NOW! - hry, demá, shareware
- SCORE - časopis počítačových hier
- RIKI - časopis
- LEVEL - časopis