Vsetko su to vyrobky z elektrotechniky, ktore som sam vyrobil:
| nazov | popis | cena |
| sirena | vstavana v krabicke od mydla, staci pripojit zdroj 12V asi tak 1 az 1,5 A a reproduktor 4 ohmy a 3 až 4 waty | ??? |
| blikac ala KITT | je to na plosnom spoji velkosti 20x80 mm so 16 LED diodami na liste, pricom vzdy svieti iba jedna LED. Napajanie je typicke pre logiku TTL, t.j. 5V | 150,- |
| blikac "plapolajuce svetielko" | vytvara dojem plapolajuceho ohnika a je napajaný priamo zo siete 220V bez transformatora | 100,- |
| blikac "skakajuce svetielko" | svetielko skace nahodne na 4 LED diodach. Napajanie: 5V | 150,- |
| zosilovac | tento mozem zhotovit na objednavku. Jedna sa o zosilovac 5W urceny pre zabudovanie do 3,5" sachty pocítaca. Obsahuje regulaciu hlasitosti, vysiek a basov | ??? |
| prevodnik D/A | je to prevodnik znamy aj pod nazvom COVOX. Ja ho pouzivam ako primitivnu zvukovu kartu v pocitavi. Pripaja sa na LPT port a treba k nemu este pripojit zosilovac. Funguju s nim hry napr. 7 dni a 7 noci, Fantasy Pinbal a aj hudobne programy Visual Player, Modedit, Fast tracker | 150,- |
| mikropajka | je to nedokoncena konstrukcia mikropajky s elektronickou regulaciou nastavitelnej teploty. Obsahuje transformator, osadeny a napoly oziveny plosný spoj. Treba len dorobit samotnu mikropajku | 300,- |
| adaptery | adaptery na rozne vsstupne napetia: 3, 4.5, 5, 6, 9, 12 V | podla typu |
Ceny oznacené ??? este nie su urcene alebo su podla dohody.
V pripade zaujmu o nejake ine konstrukcie je moznost dohodnut sa za podmienky ze nebudu moc zlozite, ja budem mat na dane konstrukciu navod pripadne si ho dodate a hlavne ja budem mat potrebne suciastky a vybavenie. V tychto pripadoch sa treba ale dopredu dohodnut na konkretnych podmienkach.