ELEKTRO

Vsetko su to vyrobky z elektrotechniky, ktore som sam vyrobil:
nazov popis cena
sirena vstavana v krabicke od mydla, staci pripojit zdroj 12V asi tak 1 az 1,5 A a reproduktor 4 ohmy a 3 až 4 waty ???
blikac ala KITT je to na plosnom spoji velkosti 20x80 mm so 16 LED diodami na liste, pricom vzdy svieti iba jedna LED. Napajanie je typicke pre logiku TTL, t.j. 5V 150,-
blikac "plapolajuce svetielko" vytvara dojem plapolajuceho ohnika a je napajaný priamo zo siete 220V bez transformatora 100,-
blikac "skakajuce svetielko" svetielko skace nahodne na 4 LED diodach. Napajanie: 5V 150,-
zosilovac tento mozem zhotovit na objednavku. Jedna sa o zosilovac 5W urceny pre zabudovanie do 3,5" sachty pocítaca. Obsahuje regulaciu hlasitosti, vysiek a basov ???
prevodnik D/A je to prevodnik znamy aj pod nazvom COVOX. Ja ho pouzivam ako primitivnu zvukovu kartu v pocitavi. Pripaja sa na LPT port a treba k nemu este pripojit zosilovac. Funguju s nim hry napr. 7 dni a 7 noci, Fantasy Pinbal a aj hudobne programy Visual Player, Modedit, Fast tracker 150,-
mikropajka je to nedokoncena konstrukcia mikropajky s elektronickou regulaciou nastavitelnej teploty. Obsahuje transformator, osadeny a napoly oziveny plosný spoj. Treba len dorobit samotnu mikropajku 300,-
adaptery adaptery na rozne vsstupne napetia: 3, 4.5, 5, 6, 9, 12 V podla typu

Ceny oznacené ??? este nie su urcene alebo su podla dohody.

V pripade zaujmu o nejake ine konstrukcie je moznost dohodnut sa za podmienky ze nebudu moc zlozite, ja budem mat na dane konstrukciu navod pripadne si ho dodate a hlavne ja budem mat potrebne suciastky a vybavenie. V tychto pripadoch sa treba ale dopredu dohodnut na konkretnych podmienkach.