Medzi moje najoblubenejsie tipy hier patria strategia, logika, ale aj rozne akcne hry typu Duke Nukem 3D a podobne. Takze z toho vyplyva, ze su to hry, pri ktorych je nutne dobre rozmyslat, premyslat, vymyslat,... Samozrejme si obcas zahram aj inaksie typy hier, napriklad simulatory. Vacsinou su to ale iba demoverzie, pretoze nemam kde zobrat ich kompletne verzie. Preto ak mate nejaku a chceli by ste mi ju poskytnut, staci mi napisat na moj e-mail - [email protected] a mozme sa dohodnut. Samozrejme, ze tie hry nevyzadujem na originalnych CD-ROM (hlavne by som nemal na ne peniaze), cize mozu byt kludne na CD-R. Takze ak mate nejaku dobru hru, mozeme sa dohodnut.
Vynimocne mam aj ja teraz na predaj jednu original hru. Viac informacii najdete na inej mojej stranke - ponuka.htm.
Na zaciatok mojej ponuky je tu jeden databazovy program - cheater.zip obsahujuci vela kodov na mnozstvo hier. Je to uz starsia verzia, ale svoj ucel urcite splni.
Navody (v cestine) na niekolko hier najdete na strankach ceskeho casopisu o hrach SCORE - http://www.score.cz.
Podla mna kto je proti pouzivaniu kodov a navodov, ten je bud taky maniak (fanatik, genius, ...), ze ich nepotrebuje alebo nevie co je dobre.
A nakoniec niekolko odkazov na stranky, na ktorych najdete mnozstvo veci tykajucich sa hier:
- Gamecenter -
- Download GAMES NOW! - hry, dema, shareware
- SCORE - casopis pocitacových hier
- RIKI - casopis
- LEVEL - casopis