ATLIKARINCA - Özgür'ün Çocuk Sitesi 'nin Ziyaretçi Defteri

Adı Soyadı: Elif Nur Biçer
E-mail adresi: yok
Nereden öğrendiniz: Annem gazeteden öğrenmiş
Düşünceleriniz: İlkokul 3.sınıfa gidiyorum.Çocuklar için çok güzel buluyorum.
Wednesday September 13th 2000 12:04:54
Adı Soyadı: İzgecan Günal
E-mail adresi: [email protected]
Nereden öğrendiniz: Dergiden
Düşünceleriniz: Atlıkarınca çok güzel bir site. Başarılarının devamını dilerim.
Sunday August 27th 2000 11:11:22
Adı Soyadı: Elif Büşra AYDIN
E-mail adresi: BusraelifQSuperonlıne.com
Nereden öğrendiniz: Babam söyledi.
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ATLIKARINCA; Bu site için sizlere çok teşekkür ederim. Kendimi çocuk parkında ve okulumda zannediyorum. Ben 8 yaşındayım. NEVŞEHİR Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu 2. Sınıfa gideceğim. Sizleri kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sevgilerle, ELİF BÜŞRA AYDIN
Sunday August 13th 2000 06:34:29
Adı Soyadı: canan bektaş
Nereden öğrendiniz: okul arkadaşımdan
Düşünceleriniz: bu suteyi çok beğendik her zaman böyle bir site olmasını isterdim özgür e teşekkürler. sitenizin dvamını dilerim hoşkalın
Tuesday August 8th 2000 11:15:18
Adı Soyadı: Coşkun Ataş
Nereden öğrendiniz: Arkadaşımdan
Düşünceleriniz: Sevgili Özgür Siteni çok beğendiğimizi özellikle belirtmek istiyorum.İçerik açısından süper.Özellikle interner ve güvenlik açısından yapmış olduğun uyarılara kesinlikle katılıyorum.Atatürk resimlerin mükemmel iyi bir arşive sahipsin.Atatürk resimlerinden birkaç tanesini kendi makinama yükledim umarım kızmasın. Ben 2 kız çocuğu sahibiyim.Onlar için küçük amatör bir site yaptım.Ziyaret etmek istersen adresi http://members.xoom.com/aycaweb Bundan sonraki çocuk sitesi çalışmalarımda izninle sitenden faydalanmak isterim. Sitende hiçbir kırık linke rastlamadım buda güzel bir başarı Sevgilerimle Coşkun.
Friday August 4th 2000 04:56:59
Adı Soyadı: Ece YAĞCIOĞLU
Düşünceleriniz: BEN ECE, ORTA İKİYE GİDİYORUM.SİTENİZİ ÇOK SEVİYORUM. AYRICA CHAT SAATLERİNE DE LAFIM YOK.AYRICA SİTEYE 300 TANE OYUN KOYACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
Thursday August 3rd 2000 09:40:56
Adı Soyadı: özgür ÇİFTÇİ
E-mail adresi: OZGURCIFTCI@HOTMAİL.COM
Nereden öğrendiniz: REHBERDEN
Düşünceleriniz: Bu site gerçekten çok nitelikli seviyeli bir site özellikle cocuk ve gençler içinde iyi bir yanı var Her kezin bu siteyi ziyaret etmesini tavsiye ederim. herkeze BYE BYE BYE.....
Thursday August 3rd 2000 04:03:32
Adı Soyadı: Can PİRLİBEYLİOĞLU
E-mail adresi: YOK
Düşünceleriniz: BU SİTE ÇOK RENKLİ.ÇOCUKLAR İÇİN NE ARARSAN VAR.BENCE ÇOCUKLARA GÖRE EN İYİ WEB SİTESİ.BU SİTEYİ SEVMİYENİ YAKARIM.İNTERNETE GİRDİĞİMDE %50 BU SİTEDE %50 ÖBÜR SİTELERİ DOLAŞIYORUM.HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ BU SİTE ÇOK GÜZEL.BU SİTEYİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.HERKES BU SİTEYİ SEVMELİ , SAYMALI.HERKES BU SİTEYE GİRMELİ.
Sunday July 30th 2000 01:34:50
Adı Soyadı: gülbin kıran
E-mail adresi: amenafaixir-net
Nereden öğrendiniz: Milliyet kardeş dergisinden
Düşünceleriniz: Özgür atlı karınca çocuk siten çok güzel özellikle şarkı ve online oyunlar çok güzel yanlız oyunları yüklediğimde masa üstümden oynuyamıyorum. Bunuda bana e-mail atarak bildirirsen çok sevinirim.
Friday July 28th 2000 04:20:59
Adı Soyadı: ALİZE ARICAN
Nereden öğrendiniz: startek dergisinden
Düşünceleriniz: Bu siteyi ilk girmiş olduğum halde BEĞENDİM.Hem de çok.I like u sendromu.Bu siteye sık sık gireceğim artık. Arkadaşlar, siz de benim gibi bu siteyi çok beğendiniz, biliyorum.Bana yazarsanız çoooooooooooooooooooook sevinirim. E-mailim yukarıda. NOT:Özgür, bana bir resmini ve kendini tanıtan bir yazı yollarsan sevinirim.Seninle tanışmayı çooooooooooooooook istiyorum. *HADİ SİZE BAAAAY!*
Thursday July 27th 2000 06:56:39
Adı Soyadı: Elif İLTER
Nereden öğrendiniz: Dergilerden...
Düşünceleriniz: MERHABA YAĞMUR DAMLASI!!!!!!! nasılsın? senden uzun zamandır haber alamdığım için seni merak ettim, yağmur damlası, nasılsın? okul bitti, karne eminim iyidir! sana birkaç kez mail attım ama sanırım eline ulaşmadı, yaşadığına dair bi mesaj atarsan sevinirim, tabi eğer seni sıkmıyorsam, adresinde değişti sanırım, icqdaki arkadaşlarıma gönderdim açılmaadığını söylemişlerdi... neyse yağmur damalsı sadece seni merak ettiğim için geldim! kendine iyi bak olurmu? ESENKAL! :))
Monday July 24th 2000 01:47:24
Adı Soyadı: büşra çiloğlu
Nereden öğrendiniz: surf yaparken öğrendim
Düşünceleriniz: sitenizi çokkkkkkkk beğendim.arkadaş edinmek isterim ben ilkokul ikiye geçtim .benimle arkadaş olmak isteyenlere duyurulur.e-mail adresim yukarıda.e-maillerinizi bekliyorum.
Monday July 24th 2000 10:51:19
Adı Soyadı: FURKAN IŞIKAKDOĞAN
E-mail adresi: BİLMİYORUM
Nereden öğrendiniz: İNTERNET REHBERİNDEN
Düşünceleriniz: AÇTIĞINIZ BU SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM.AMA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR...'BU SİTEYİ NASIL AÇTINIZ?'YANİ WEB SİTESİ NASIL OLUŞTURULUR?BEN,DEĞİL WEB SAYFASI AÇMAYI,E-MAİL ADRESİMİ BİLE BİLMİYORUM.BUNUN İÇİN SİTENİZİN BİR KÖŞESİNDE SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.
Monday July 24th 2000 08:31:30
Adı Soyadı: EZGİ ÖZTEKİN
Nereden öğrendiniz: dergiden
Düşünceleriniz: SİTENİZ ÇOK GÜZEL SÜPER HATTA BOMBA GİBİ.BU SİTEYİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM.FAKAT BİR ŞEY EKSİK ODA SİTEYİ PEK DEĞİŞTİRMEMENİZ.SİTEYİ 2 HAFTADA BİR İKİ KEZ DEĞİŞİTİRİRSEN ÇOK İYİ OLUR.
Saturday July 22nd 2000 01:17:27
Adı Soyadı: umut ahmet ocakdan
Nereden öğrendiniz: pcnet adlı dergiden
Düşünceleriniz: merhaba arkadaşlar ben bu siteyi çok beyendim grafikleriyle oyunlarıyla insana ayrı bir tat katıyor bu siteyi hazırlayanı tebrik ederim umut ahmet ocakdan/samsun
Friday July 21st 2000 03:19:02
Adı Soyadı: DİDEM KANDEMİR
Nereden öğrendiniz: serviste sen söyledin
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ÖZGÜR ARTIK CANIM NE ZAMAN SIKILIRSA BU SİTEYE GİRİYORUM.HE ZAMAN AKŞAM GİRERDİM ŞİMDİ SABAH GİRDİM.YENİ KOYDUĞUN ONLİNE OYUNLARI ÇOK GÜZEL VE EYLENCELİ.ARKADAŞLARIMADA BU SİTEYİ SÖYLÜYORUM.ARTIK ONLARDA GİRİYOR.ONLARDA ÇOK SEVİYOR.AYNI BENİM GİBİ SİTEN ÇOK DEĞİŞİK BİR SİTE.DAHA YAZICAK BİR ŞEY KALMADI.HHOOŞŞÇÇAAKKAALL.
Friday July 7th 2000 05:58:50
Adı Soyadı: Eray esen
E-mail adresi: erayburak.ixir.com.
Nereden öğrendiniz: arkadaşlarımdan
Düşünceleriniz: özgüre çok teşekkür ederim. Çünkü bu siteyi yaptığı için. bu siteyi ben çok beğendim. Her zaman böyle siteler istemişimdir.
Friday July 7th 2000 02:23:21
Adı Soyadı: GİZEM ECE GÖNÜL
Nereden öğrendiniz: Gazeteden
Düşünceleriniz: Ben Gizem Ece Gönül. 10 yaşındayım sitenizi gerçekten çok beğendim. BUsiteden hiç çıkmıyorum. Gerçekten olağan üstü bir yer. Ben de böyle bir site kurmayı düşünüyorum. Çocuk sitesi tabii. Size kendi yazdığım şiirleri ve hikayeleri göndereceğim. Umarım sitede ki çalışmalarınız başarı ile sonuçlanır.
Thursday July 6th 2000 04:52:26
Adı Soyadı: didem kandemir
Nereden öğrendiniz: serviste sen söyledin.....
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ÖZGÜR; BİR ARALAR SENİN SİTENE HİÇ GİRMEMİŞTİM.ARTIK 2 GÜNDÜR GİRİYORUM.BU SİTE ÇOK HOŞ.BU SİTENİN BİZİM İÇİN OLMASI ÇOK GÜZEL.HOŞÇAKALL....
Tuesday July 4th 2000 01:26:38
Adı Soyadı: MERT RODOPLU
Nereden öğrendiniz: arama motorundan buldum
Düşünceleriniz: ÇOK GÜZEL İLK SAYFADAN İTİBAREN OYNAMAYA BAŞLADIM
Sunday July 2nd 2000 12:18:06
Adı Soyadı: aycantekin
Nereden öğrendiniz: bilgisayar öğretmenimden
Düşünceleriniz: bu çok güzel bir site.ben sana şiir ve öykülerinize koyman için bir fıkra gönderiyorum.fıkrayı koyarsan sevinirim. Sana Ne, Bana Ne, Terbiye Bir gün Sana ne ile Bana ne bakkala gitmişler. bakkal sormuş "sizin adınız ne?" sana ne "sana ne" demiş. bana ne"bana ne "demiş. bakkal "kızım sizin hiç terbiyeniz yok mu?" sana ne ile bana ne "terbiye evde ders çalışıyor"demiş
Tuesday June 27th 2000 03:41:04
Adı Soyadı: aycan tekin
E-mail adresi: aycantekin@superonlıne.com
Düşünceleriniz: bence gerçekten muhteşem bir site.bu site gerçekten en renkli site.linkleriniz birer harika.aslında internet sitelerini pek sevmezdim ama ilk sizin sitenizi sevdim.çok harika çok renlli bir site.çılgın bebek çok hoş.ama aslında hepsi hoş.bilgisayar öğrtemenime minnettarım çünkü bana bu güzel ve renkli siteyi öğretti
Sunday June 25th 2000 09:20:16
Adı Soyadı: aycan tekin
E-mail adresi: aycantekin@superonlıne.com
Düşünceleriniz: bence gerçekten muhteşem bir site.bu site gerçekten en renkli site.linkleriniz birer harika.aslında internet sitelerini pek sevmezdim ama ilk sizin sitenizi sevdim.çok harika çok renlli bir site.çılgın bebek çok hoş.ama aslında hepsi hoş.bilgisayar öğrtemenime minnettarım çünkü bana bu güzel ve renkli siteyi öğretti

2'NCİ SAYFA