Adı Soyadı: | Elif Nur Biçer |
E-mail adresi: | |
Nereden öğrendiniz: | Annem gazeteden öğrenmiş |
Düşünceleriniz: İlkokul 3.sınıfa gidiyorum.Çocuklar için çok güzel buluyorum. |
Adı Soyadı: | İzgecan Günal |
Nereden öğrendiniz: | Dergiden |
Düşünceleriniz: Atlıkarınca çok güzel bir site. Başarılarının devamını dilerim. |
Adı Soyadı: | Elif Büşra AYDIN |
E-mail adresi: | BusraelifQSuperonlıne.com |
Nereden öğrendiniz: | Babam söyledi. |
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ATLIKARINCA; Bu site için sizlere çok teşekkür ederim. Kendimi çocuk parkında ve okulumda zannediyorum. Ben 8 yaşındayım. NEVŞEHİR Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu 2. Sınıfa gideceğim. Sizleri kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sevgilerle, ELİF BÜŞRA AYDIN |
Adı Soyadı: | canan bektaş |
E-mail adresi: | [email protected] |
Nereden öğrendiniz: | okul arkadaşımdan |
Düşünceleriniz: bu suteyi çok beğendik her zaman böyle bir site olmasını isterdim özgür e teşekkürler. sitenizin dvamını dilerim hoşkalın |
Adı Soyadı: | Coşkun Ataş |
Nereden öğrendiniz: | Arkadaşımdan |
Düşünceleriniz: Sevgili Özgür Siteni çok beğendiğimizi özellikle belirtmek istiyorum.İçerik açısından süper.Özellikle interner ve güvenlik açısından yapmış olduğun uyarılara kesinlikle katılıyorum.Atatürk resimlerin mükemmel iyi bir arşive sahipsin.Atatürk resimlerinden birkaç tanesini kendi makinama yükledim umarım kızmasın. Ben 2 kız çocuğu sahibiyim.Onlar için küçük amatör bir site yaptım.Ziyaret etmek istersen adresi http://members.xoom.com/aycaweb Bundan sonraki çocuk sitesi çalışmalarımda izninle sitenden faydalanmak isterim. Sitende hiçbir kırık linke rastlamadım buda güzel bir başarı Sevgilerimle Coşkun. |
Adı Soyadı: | Ece YAĞCIOĞLU |
Düşünceleriniz: BEN ECE, ORTA İKİYE GİDİYORUM.SİTENİZİ ÇOK SEVİYORUM. AYRICA CHAT SAATLERİNE DE LAFIM YOK.AYRICA SİTEYE 300 TANE OYUN KOYACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. |
Adı Soyadı: | özgür ÇİFTÇİ |
E-mail adresi: | OZGURCIFTCI@HOTMAİL.COM |
Nereden öğrendiniz: | REHBERDEN |
Düşünceleriniz: Bu site gerçekten çok nitelikli seviyeli bir site özellikle cocuk ve gençler içinde iyi bir yanı var Her kezin bu siteyi ziyaret etmesini tavsiye ederim. herkeze BYE BYE BYE..... |
Adı Soyadı: | Can PİRLİBEYLİOĞLU |
Düşünceleriniz: BU SİTE ÇOK RENKLİ.ÇOCUKLAR İÇİN NE ARARSAN VAR.BENCE ÇOCUKLARA GÖRE EN İYİ WEB SİTESİ.BU SİTEYİ SEVMİYENİ YAKARIM.İNTERNETE GİRDİĞİMDE %50 BU SİTEDE %50 ÖBÜR SİTELERİ DOLAŞIYORUM.HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ BU SİTE ÇOK GÜZEL.BU SİTEYİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.HERKES BU SİTEYİ SEVMELİ , SAYMALI.HERKES BU SİTEYE GİRMELİ. |
Adı Soyadı: | gülbin kıran |
Nereden öğrendiniz: | Milliyet kardeş dergisinden |
Düşünceleriniz: Özgür atlı karınca çocuk siten çok güzel özellikle şarkı ve online oyunlar çok güzel yanlız oyunları yüklediğimde masa üstümden oynuyamıyorum. Bunuda bana e-mail atarak bildirirsen çok sevinirim. |
Adı Soyadı: | ALİZE ARICAN |
Nereden öğrendiniz: | startek dergisinden |
Düşünceleriniz: Bu siteyi ilk girmiş olduğum halde BEĞENDİM.Hem de çok.I like u sendromu.Bu siteye sık sık gireceğim artık. Arkadaşlar, siz de benim gibi bu siteyi çok beğendiniz, biliyorum.Bana yazarsanız çoooooooooooooooooooook sevinirim. E-mailim yukarıda. NOT:Özgür, bana bir resmini ve kendini tanıtan bir yazı yollarsan sevinirim.Seninle tanışmayı çooooooooooooooook istiyorum. *HADİ SİZE BAAAAY!* |
Adı Soyadı: | Elif İLTER |
Nereden öğrendiniz: | Dergilerden... |
Düşünceleriniz: MERHABA YAĞMUR DAMLASI!!!!!!! nasılsın? senden uzun zamandır haber alamdığım için seni merak ettim, yağmur damlası, nasılsın? okul bitti, karne eminim iyidir! sana birkaç kez mail attım ama sanırım eline ulaşmadı, yaşadığına dair bi mesaj atarsan sevinirim, tabi eğer seni sıkmıyorsam, adresinde değişti sanırım, icqdaki arkadaşlarıma gönderdim açılmaadığını söylemişlerdi... neyse yağmur damalsı sadece seni merak ettiğim için geldim! kendine iyi bak olurmu? ESENKAL! :)) |
Adı Soyadı: | büşra çiloğlu |
Nereden öğrendiniz: | surf yaparken öğrendim |
Düşünceleriniz: sitenizi çokkkkkkkk beğendim.arkadaş edinmek isterim ben ilkokul ikiye geçtim .benimle arkadaş olmak isteyenlere duyurulur.e-mail adresim yukarıda.e-maillerinizi bekliyorum. |
Adı Soyadı: | FURKAN IŞIKAKDOĞAN |
E-mail adresi: | BİLMİYORUM |
Nereden öğrendiniz: | İNTERNET REHBERİNDEN |
Düşünceleriniz: AÇTIĞINIZ BU SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM.AMA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR...'BU SİTEYİ NASIL AÇTINIZ?'YANİ WEB SİTESİ NASIL OLUŞTURULUR?BEN,DEĞİL WEB SAYFASI AÇMAYI,E-MAİL ADRESİMİ BİLE BİLMİYORUM.BUNUN İÇİN SİTENİZİN BİR KÖŞESİNDE SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM. |
Adı Soyadı: | EZGİ ÖZTEKİN |
Nereden öğrendiniz: | dergiden |
Düşünceleriniz: SİTENİZ ÇOK GÜZEL SÜPER HATTA BOMBA GİBİ.BU SİTEYİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM.FAKAT BİR ŞEY EKSİK ODA SİTEYİ PEK DEĞİŞTİRMEMENİZ.SİTEYİ 2 HAFTADA BİR İKİ KEZ DEĞİŞİTİRİRSEN ÇOK İYİ OLUR. |
Adı Soyadı: | umut ahmet ocakdan |
Nereden öğrendiniz: | pcnet adlı dergiden |
Düşünceleriniz: merhaba arkadaşlar ben bu siteyi çok beyendim grafikleriyle oyunlarıyla insana ayrı bir tat katıyor bu siteyi hazırlayanı tebrik ederim umut ahmet ocakdan/samsun |
Adı Soyadı: | DİDEM KANDEMİR |
Nereden öğrendiniz: | serviste sen söyledin |
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ÖZGÜR ARTIK CANIM NE ZAMAN SIKILIRSA BU SİTEYE GİRİYORUM.HE ZAMAN AKŞAM GİRERDİM ŞİMDİ SABAH GİRDİM.YENİ KOYDUĞUN ONLİNE OYUNLARI ÇOK GÜZEL VE EYLENCELİ.ARKADAŞLARIMADA BU SİTEYİ SÖYLÜYORUM.ARTIK ONLARDA GİRİYOR.ONLARDA ÇOK SEVİYOR.AYNI BENİM GİBİ SİTEN ÇOK DEĞİŞİK BİR SİTE.DAHA YAZICAK BİR ŞEY KALMADI.HHOOŞŞÇÇAAKKAALL. |
Adı Soyadı: | Eray esen |
Nereden öğrendiniz: | arkadaşlarımdan |
Düşünceleriniz: özgüre çok teşekkür ederim. Çünkü bu siteyi yaptığı için. bu siteyi ben çok beğendim. Her zaman böyle siteler istemişimdir. |
Adı Soyadı: | GİZEM ECE GÖNÜL |
Nereden öğrendiniz: | Gazeteden |
Düşünceleriniz: Ben Gizem Ece Gönül. 10 yaşındayım sitenizi gerçekten çok beğendim. BUsiteden hiç çıkmıyorum. Gerçekten olağan üstü bir yer. Ben de böyle bir site kurmayı düşünüyorum. Çocuk sitesi tabii. Size kendi yazdığım şiirleri ve hikayeleri göndereceğim. Umarım sitede ki çalışmalarınız başarı ile sonuçlanır. |
Adı Soyadı: | didem kandemir |
Nereden öğrendiniz: | serviste sen söyledin..... |
Düşünceleriniz: SEVGİLİ ÖZGÜR; BİR ARALAR SENİN SİTENE HİÇ GİRMEMİŞTİM.ARTIK 2 GÜNDÜR GİRİYORUM.BU SİTE ÇOK HOŞ.BU SİTENİN BİZİM İÇİN OLMASI ÇOK GÜZEL.HOŞÇAKALL.... |
Adı Soyadı: | MERT RODOPLU |
Nereden öğrendiniz: | arama motorundan buldum |
Düşünceleriniz: ÇOK GÜZEL İLK SAYFADAN İTİBAREN OYNAMAYA BAŞLADIM |
Adı Soyadı: | aycantekin |
Nereden öğrendiniz: | bilgisayar öğretmenimden |
Düşünceleriniz: bu çok güzel bir site.ben sana şiir ve öykülerinize koyman için bir fıkra gönderiyorum.fıkrayı koyarsan sevinirim. Sana Ne, Bana Ne, Terbiye Bir gün Sana ne ile Bana ne bakkala gitmişler. bakkal sormuş "sizin adınız ne?" sana ne "sana ne" demiş. bana ne"bana ne "demiş. bakkal "kızım sizin hiç terbiyeniz yok mu?" sana ne ile bana ne "terbiye evde ders çalışıyor"demiş |
Adı Soyadı: | aycan tekin |
E-mail adresi: | aycantekin@superonlıne.com |
Düşünceleriniz: bence gerçekten muhteşem bir site.bu site gerçekten en renkli site.linkleriniz birer harika.aslında internet sitelerini pek sevmezdim ama ilk sizin sitenizi sevdim.çok harika çok renlli bir site.çılgın bebek çok hoş.ama aslında hepsi hoş.bilgisayar öğrtemenime minnettarım çünkü bana bu güzel ve renkli siteyi öğretti |
Adı Soyadı: | aycan tekin |
E-mail adresi: | aycantekin@superonlıne.com |
Düşünceleriniz: bence gerçekten muhteşem bir site.bu site gerçekten en renkli site.linkleriniz birer harika.aslında internet sitelerini pek sevmezdim ama ilk sizin sitenizi sevdim.çok harika çok renlli bir site.çılgın bebek çok hoş.ama aslında hepsi hoş.bilgisayar öğrtemenime minnettarım çünkü bana bu güzel ve renkli siteyi öğretti |