KARİZMATİK BİR ERKEK:)

Merhabalar...

Sözlerime  kendimden bahsederek başlamayı düşünüyorum ama benim yakın dostlarım sizler beni zaten tanıyorsunuz. 18.07.1982 yılında İstanbul'da doğdum.İlk okula Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim okulunda başladım.İlk okul hayatım başarılar ve TAKDİR belgelerini toplayarak geçti. Orta okuluda yine Abdi İpekçi okulunda tamamladım.Ama bu belgeler yerini zayıflara bırakmaya başladı:)Neyse; ondan sonra Güngören İzzet Ünver Lisesinde başladım.Okuduğum sınıfta zeka düzeyi yüksek arkadaşların azlığı sebebiyle geçmekte zorlandım ama zorda olsa başardım.Lise 2'ye başladığımda hayatımın renkleneceğinin daha farkında değildim:P. Hüseyin(ort@ğım),Bora ve Mustafa (prof) ile tanışarak hayatım renklenmeye başladı.Lise2 'de çektiğim kopyalar ve ön sırada oturan arkadaşların faydasıyla teşekkürü kıl payı kaçırdım.Lise son sınıfta ise tam bir makaranın içinde buldum kendimi...Erkan,Ozan,Onur ve Tosun'la muhabbetimin artması ve bunlara Hüssam'ında katılmasıyla çılgınlık ve enerjikliğim hat safhalara vardı:))Daha sonra lise bitti ve çalışma hayatında buldum kendimi.İlk olarak Casper bilgisayarda Teknisyenlik hayatıma başladım.Burada bulamadığım ortamı Mapiland bilgisayarda bulurum diye düşündüm ve burada işe başladım(başlamaz olaydım).Neyse burada  bir teknisyenden çok amele gibi iş yaptım.Kadıköy'den alınan monitörleri elle Tahtakale'ye taşımak gibi...Ama kazandığım tek nokta ki;bu herşeyden önemli Mustafa abiye rastlanaktı.Sağolsun bana Teknisyenlik dalında birçok şey öğretti ve usta sayılabilecek bir teknisyen oldum.Sonra buradaki çalışma ortamına vücudumun daha fazla katlanamayacağımı anladım ve Bağcılarda Sur Elektronik isimli bir firmada teknisyenlik yaptım.ilk biray manyak derecede eğlenceli,yorucu ama parası çok iyi bir iş idi.Ama gel gelelim patronların dolandırıcı çıkması 2000 yılı dolar kurlarını baz alırsan piyasayı 2 trilyon dolandırması ve burada gece gündüz çalışmama rağmen para alamam beni delirtti ve yeniden okul hayatına dönmeye karar verdim.Şu an ünüversite sınavları için hazırlanıyorum İnşallah kazanırım.Beni seven tüm dostlarıma sizleri çok sevdiğimi söylüyorum.Ayrıca sitemdeki yazılarından dolayı Necla,Zeynep ve Hüssam'cığıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Unutmadan karizmatik olduğumu heralde resmimden de anlarsınız:)Ve son söz 'bu kızlar bana hasta yaaaaaaaaa':PPP

website designed by beyaz