OZAN

Selam Genç Kız ve ErKEKler....

Sözlerime ahenk ve renkli söz edatları kullanarak başlamak isterdim ama kelime hazinemin buna el verebildiği ölçüde devam edeceğim:))

19.01.1983 Siirt/merkez doğumluyum.Beş kişiden oluşan çekirdek ailenin bir üyesiyim.Neyse fazla ıvır zıvır etmeden kendimi anlatmaya başlayayım.İlk ve orta okulda normal naif bir çocuktum.Ne olduysa liseye ayak basmamla başladı:P Lisenin ilk iki senesini Siirt Lisesinde bol zayıf ve bir okadar güzel bir ortam içinde GEÇİRDİM:)Lise son sınıfa girerken hayat beni İstanbul'a savurdu. Ve kendimi lanet olsaı Güngören semti ve bu semtin okulu İzzet Ünver Lisesi'nde buldum.İlk bir-iki ay uyum aşamasından sonra hayatımı renkli hale getiren Lanet arkadaşlarla tanıştım.Şu an için konuşmam pardon yazmam gerekirse muhabbettin doruğuna ulaşmış vaziyetteyim.Arkadaşlarla aramız çok iyi ve hep öyle kalmasını isterim.Ayrıyetten bir iş bulamazsam kafayı yiyeceğiminde farkındayım.Ha olurda bu sayfayı okuyan sazanlar olursa;mesleğimide söyliyeyim.MUHASEBE.Herkes kendine çok iyi baksın tabii ki bende bakayım hepinizi çok seviyorum daha fazla yazacak bir şey bulamıyorum beni affedin sıra kimdeyse o devam etsin:))Aşağıdaki fotoğrafıma DİKKATLİ bir biçimde bakarsanız ne kadar karizma dolu bir çocuk olduğumu göreceksiniz.

OZAN ERTEK