GÜZEL SÖZLER

Aramızdaki yollar ne kadar uzak olursa olsun,sonsuza giden yollara adını yazdım.                                                                    Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın....

Dün akşam seni düşündüm ;birşey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölüm mü yoksa senizlik mi?   Korkuttu ayırt edemedim. Çünkü fark yoktu   ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölümdür...

Nasıl uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana ,uzak olduğun için tutkunum sana.                                                           Hani en güzel  aşklar  imkansız gelirya insana ,imkansız olduğun için aşığım sana...

Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazssın ,göz yaşların sel gibi akar kurutamazsın                                        öylesine bendesin ve sendeyim ki  unutmak istesende unutamazsın...

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken,                                          düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye DÜŞÜNÜYORUM....

Mesafeler küçük sevgileri yok eder büyük sevgileri yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi....

Sevgiliyi aylarca görmeyen aşığa,sevgili için akan göz yaşı bile güzeldir....

Rüzgar alabildiğine hırçın ,yağmur alabildiğine inatçı  yüreğin onlarainat sanki bir liman....Tıpkı gözlerindeki huzur gibi...

İnsanlar bir kırmızı gül peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler!!!

Aşk günah olmayacak kadar masum ,köle olmayacak kadar özgür ,unutulmayacak kadar derin,umulmuyacak kadar yakın,tek başına yaşanmayacak kadar takımdır...

Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil ,aynı zamanda aranan kişi olmaktır...

Onca insan içinden ben seni seçtim. Sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin...

webmaster© by bey@z