Şimdi, benimle birliktesin Duygularınla, bakışlarınla Tam karşımda oturuyorsun Sıcak, sımsıcak gülüşlerinle Bense seni dalgın, dalgın seyirdeyim. Konuşuyorsun, yine o tatlı ses tonunla Kahkahalar yine yükseliyor Devam ediyorsun, Hiç bitmezcesine anlatmaya Biri, biri ardınca sıralanıveriyor. Bir ara senden uzaklaşıp Çarpan kalbimin sesine yaklaşıyorum. Bir dokunuşta parçalanacakmışçasına, Sonra, yine sende gözlerim, Zaten görmedi başkasını! Ferini sende buluyor. Ellerim uzanıyor öylesine, Bakıyorum nazik ellerine, Sen de dokun istiyorum! Yumuşak, tatlı, güven veren hislerinle Aslında, ellerinde ellerim olsun, Ama sözlerin yine devam etsin. Saçlarına bakıyorum, Ne de güzel olmuşlar, Bayramlık süslenmişler misali, Altın gibi sarı; batan güneş gibi kızıl, Dokunayım istiyorum, izin verirmisin. Gözlerindeyim, gözbebeklerinin noktasında, Simsiyah, gece gibi, Dalayım istiyorum, uykulara Hayaller ile birlikte Ama yalnız sen ve ben. Bir ara saate ilişiyor gözüm, Zaman bu kadar hızlı geçebilir diyorum, Sen yine aynı coşkuyla devam, Devam ki ben yaşayayım, Devam ki varlığımı bulayım! Ve yine ayrılık vakti geliyor, "Gideyim" diyorsun, Gitme kal, ne olur? Her rica için bir sebep mi lazım, Bu seferde öyle olsun, sebepsizce. "Olmaz" diyorsun! Olmaz, "Başka sefere, inşaallah!" Ben de içimden diyorum, "inşaalah, başka sefere" Bu sefer birlikte bitmezcesine, Hayır, yanlış söyledim! Bitmeyecek,sürecek, gerçek sonsuz bir sefere. Tatlım, gülüm, balım Biliyorum, sıralanmaz kelimeler Anlatmak için Seni! Bağışla, sıralamaya çalıştım, Seni anlatmak ister gibi Gökhan Tunç 21 Aralık 1997 ,Cincinnati