Ne zaman elime bir kalem alsam Sana seslenmek geliyor i�imden G�zelli�ini hat�rl�yorum bir yaz g�n� Yine gemiler ge�iyor uzaklardan Biz yosun kokulu r�ht�mlarda el ele �ehirlerden Istanbul,aylardan temmuz Ne zaman elime bir kalem alsam Ge�mi�i seninle yeniden ya�iyoruz Ne zaman elime bir kitap alsam Hep seni okuyorum inan�r m�s�n Istiyorum seni anlatmal� b�t�n romanlar Sevilen kadin hep sen olmal�s�n. Ne zaman elime bir kibrit alsam Yine Istanbul'u yakmak ge�iyor akl�mdan Bu sensiz sokaklar�, bu evleri Bu plajlar� bu denizleri Sensiz kald���m bu �ehri t�m yakas�m geliyor Yine alev alev bir Istanbul d���n�yorum Ve �aresiz yakt���m b�t�n sigaralar�n Dumanlar�nda seni g�r�yorum. Ne zaman elime bir f�r�a alsam Y�z�n� �iziyorum kap�lara,duvarlara Bir bir hat�rl�yorum b�t�n hatlar�n� Gozlerini dudaklar�n� sa�lar�n� Bakt���m her yere g�lgen d���yor Dokundugum herseyde senin s�cakl���n Sonra da�lar, denizler giriyor aram�za Gitgide b�y�yor uzakl���n Ne zaman elime bir kadeh alsam Delicesine sarhos olmak istiyorum I�kiler seni hat�rlat�yor yine K�r�yorum birbiri ard�nca kadehleri Art�k hi� bir�ey kar etmez biliyorum Ne dost, ne i�ki, ne a�k, ne kad�n G�zlerimde y�llard�r e�siz olan De�i�meyen bir sen vars�n Ne zaman elime bir ayna alsam Gozlerimden korkuyorum, bak��lar�mdan Bu seni unutamayan benden korkuyorum U�urum �izgiler, kara g�lgeler Bir sonun belirtileri y�z�mde yer yer Kar��mdaki y�z sefil bir ak�am Hep sana sesleniyorum duyuyor musun Ne zaman elime bir ka��t alsam. �. Ya�ar O�UZCAN