Ben senin en �ok sesini sevdim Bu�ulu �o�u zaman, taze br ekmek gibi �nce a�ka �a��ran, sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili Ben senin en �ok ellerini sevdim Bir p�nar serinli�inde, k���c�k ve ak pak Nice g�zellikler g�rd�m yery�z�nde En g�zeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben sein en �ok g�zlerini sevdim Kah �ocukca mavi, kah inad�na ye�il Ayd�nl�klar, esenlikler, mutluluklar Hi� biri g�zlerin kadar anlaml� de�il Ben senin en �ok g�l���n� sevdim Sevindiren, i�imde umut �i�ekleri a�t�ran Unutturur bana birden ac�lar�, g��l�kleri D�nyam ayd�nlan�r sen g�ld���n zaman Ben senin en �ok davran��lar�n� sevdim G��s�ze merhametini, zalime direni�ini Haks�zl�klar, zorbal�klar kar��s�nda Vah�i ve ma�rur bir di�i kaplan kesili�ini Ben senin en �ok sevgi dolu y�re�ini sevdim T�m �ocuklara kanat geren anneli�ini Nice sevgilerin bir pula sat�ld��� bir d�nyada Sensin, her �eyin �st�nde tutan sevgini Ben senin en �ok bana yans�man� sevdim Bende yeniden var olman�, benimle b��nle�meni Mertli�ini, yalans�zl���n�, dupdurulu�unu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...