Burada açıklamak istediğim yada kendimi açıklamak zorunda hissettiğim konular var.

Öncelikle siteyi yaparken tam anlamı ile yalnızdım.
Bu siteyi yayınlamak değil hazırlayabilmek bile aklıma gelmezdi.

Hazırlamak zorunda kaldım desem inanabilirmisiniz?
Anlatayım biraz şu olayı. Çalıştığım bir işim yok, hergün gittiğim bir okulum yok.
 Sürekli düşüneceğim, her an aklımı işgal edebilecek bir sevgilim yok. Sigara veya benzeri alışkanlıklarım yok.
Zamanımı bolkörce harcayabileceğim mekanlara gitmem. Evde bir bilgisayarım var. Zamanım bol.
Sitede yayınladığım malzemelerin de elimde hazır olması. (fotoğraf vs..)
Özetle; can sıkıntısı, zaman bolluğu, yapılacak şeylerin azlığı ve sosyal imkanların kısıtlı olması.
Zorladı beni bu siteyi oluşturmaya.

Ama bilgisayar tek başına yetmiyor tabi site hazırlamak için kulladığım bir programım bile yok, olsa bile deneme sürümü var.
Yani demo programlar kullanıyorum zamanı dolasıya kadar. Onları da kullanmayı tam olarak öğrenesiye kadar süresi kalmıyor.
Para para para işte her şey yine o illet saydığım nesneye bağlı.

Sürekli aldığım, abonesi oldum diyebileceğim kadar dergi merakım vardır.

Bazen biraz fazla para harcarım. Ama yine de ne aldığımı bilmem.
Bir marketde kendime ne aldığımı poşetin içine bakmadan söyleyemem doğrusu.

Bir zamanlar can sıkntısı beni gerçekten çok sıkıyordu abi yaaa... Zaman geçmek bilmiyor. Kendimi eğlendirmek tek amacımdı....
Evet kendimi eğlendirmek; kendimi eğlendirmek için gittiğim internet cafe' ler başladım chat olayına.
Chat' de bana "ne iş yapıyorsun dediklerinde" "bir işim var o da kendimi eğlendirmek" dediğince karşımdakiler ne diyeceklerini bilemiyorlardı.
İnsanın işinin sadece ve sadece kendini eğlendirmek olması çok garip öyle diil mi?

Siz kendinizi en son ne zaman eğlendirdiniz?
Asıl çalıştığınız işin yanında hiç böyle bir ikinci işiniz oldu mu?
Bu yüzden kendimi şanslı mı yoksa şanssız bir kişi olarak değerlendirme imkanım hiç olmadı. Siz ne dersiniz?