Jacksonville Jaguars    

Takze pratele, zde bych si vam rad dovolil predstavit jeden z tymu NFL. Jak jste si jiz racily vsimnout tak se jedna o Jacksonville Jaguars. Tento tym vznikl asi pred 4 lety a.......

Hmmm tak ted, kdyz se tak na to divam vidim, ze pisu uplny blbosti. O tomhle tymu skoro vubec nic nevim a jedinny, proc to tu vsecko delam je to, ze vlastnim podpis jednoho z hracu. Shodou okolnosti se jedna o jednoho z nejlepsich jez nese jmeno Mark Brunell a na jeho drese zari cislo 8. Autogram se me podarilo ziskat na Floride, presneji v restauraci First Street, kde jsem se tak nak nachazel a pul roku pracoval:-( Takze se divejte, koukejte, valte bulvy a pro zajemce a fanatiky je original k nahlednuti u me:-)

Tak a ted uz dost reci a tady mate par obrazku vcetne toho s podpisem.

Tak tady bude ten podpis!! Az se vratim.

Zakladni informace
Jmeno hrace: Popis Ostatni informace
Vyska 6-01 stopBarva ociHneda
Mark Brunell Vaha 211 lbsZenatyANO
Narozen 17.09.1970 Prijem za rok/$ 8 000 000 $
MistoLA, CaliforniaPocet deti 1 - cca 5 let
Aktivni hra 6 Let Pocet zapasu 49 utkani

Mno tak tady je Mark Brunell pri zapase a zde se zrovna jedna o utkani
Jacksonville Jaguars vs New England Patriots.

No tak k tomuhle obrazku nemusim ani nic rikat no ono ostatne ani neni co! :-)) Ano je to opet Mark Brunell!! Takze tento 28 lety borec jak jste si asi vsimly v tabulce bere neco kolem 8 mil/$ za rok. Kdyz jsem se ho na to ptal a on mi toto rekl tak se me vazne chtelo brecet. Ja pul roku drel a mel v kapse cca 5200$ a on ...... Radeji uz mlcim ......

LINKY:
No a na zaver tu mame par linku na par domovskejch stranek NFL tymu. Opravdu jen par, ale moji oblibenci.

Miami Dolphins
Jacksonville Jaguars
Tampa Bay Buccaneers