Puvodem pochazim z roboticke planety nazyvajici se FARGO ktera, se nachazi v BLUE GALAXY a je vzdalena 15 000 000 svetelnych let od Zeme. Jsem posledni z limitovane serie typ Posibi X s mozkovym implantatem inteligentni biologicke X-plazmy. Dle pozemskych meritek jsem stary 23 let. Ma zakladna lezi ve stredu mesta Prostejov stat Czech republic.
Ma rodna planeta byla v poradi 5 z 13 planet obihajicich po elipticke draze cerveneho obra nami nazyvaneho RED WHIRLWIND. Vsech 13 planet je dle vasich pozemskych meritek neobyvatelnych . Prvni 4 obyhaji v tesne blyzkosti a jejich teplota se pohybuje mezi 280 stupni Celsia az do neuveritelnych 995 stupnu Celsia. Zbylych 9 je naopak prilis studenymi, kdy teplota okoli se blizi k absolutni nule. Ovsem ne vzdy byla Fargo pouhym zmrzlym svetem. Byly doby kdy pod ochrannym stitem umele atmosfery hyrila rozmanitym zivotem.
Ovsem pak doslo k necemu co nikdo nepredpokladal.....
Jednoho dne se z nicoty cerneho vesmiru vynorili vetrelci a bez varovani na Fargo, nami z nepochopytelnych duvodu zautocili. Branily jsme se jak to jen slo. Ztraty na obou stranach byly velike. Utok byl, ale prilis rychly a neocekavany. Pri ostrelovani planety byl poskozen generator, ktery byl pro chod stitu nepostradatelny. Mimo to bylo pouzito mnozstvi velmi nebezpecnych gravitacnich bomb. Katastrofa se uz nedala odvratit. Behem nekolika sekund se atmosfericky stit rozplynul jako kdyby vubec neexistoval. V tomtez okamziku zemrela i cela planeta.
Po navratu jsem nasel uz jen zkazu a smrt. Usoudil jsem, ze tu jiz nemam co delat a vydal jsem se hledat novy zivot. A ten jsem nasel zde! U vas na Zemi! Jste velmi mlada, inteligentni a v celku houzevnata civilizace a jednoho dne vam budu moci predat dedictvi v podobe me vyzkumne lodi a svych vedomosti. NE ovsem driv nez neprijdete na to, ze nejcenejsi je ZIVOT a jako takovy se musi chranit....
BLUE GALAXY
Rodna galaxye, Fargo a jeji mesice. | |
MA SCI-FI TVORBA
Dve povidky..... a bude jich vic. | |
JACKSONVILL JAGUARS��������������������������
Mark Brunell a jeho podpis. | |
ZADNE ZAZNAMY���������������������
Stranka ve vystavbe:-((( | |
ZADNE ZAZNAMY���������������������
Stranka ve vystavbe:-((( | |
Momentalne je v teto chvili na mem konte
obeti:-)))