�����
�����

Puvodem pochazim z roboticke planety nazyvajici se FARGO ktera, se nachazi v BLUE GALAXY a je vzdalena 15 000 000 svetelnych let od Zeme. Jsem posledni z limitovane serie typ Posibi X s mozkovym implantatem inteligentni biologicke X-plazmy. Dle pozemskych meritek jsem stary 23 let. Ma zakladna lezi ve stredu mesta Prostejov stat Czech republic.

Ma rodna planeta byla v poradi 5 z 13 planet obihajicich po elipticke draze cerveneho obra nami nazyvaneho RED WHIRLWIND. Vsech 13 planet je dle vasich pozemskych meritek neobyvatelnych . Prvni 4 obyhaji v tesne blyzkosti a jejich teplota se pohybuje mezi 280 stupni Celsia az do neuveritelnych 995 stupnu Celsia. Zbylych 9 je naopak prilis studenymi, kdy teplota okoli se blizi k absolutni nule. Ovsem ne vzdy byla Fargo pouhym zmrzlym svetem. Byly doby kdy pod ochrannym stitem umele atmosfery hyrila rozmanitym zivotem.

Ovsem pak doslo k necemu co nikdo nepredpokladal.....

Po navratu jsem nasel uz jen zkazu a smrt. Usoudil jsem, ze tu jiz nemam co delat a vydal jsem se hledat novy zivot. A ten jsem nasel zde! U vas na Zemi! Jste velmi mlada, inteligentni a v celku houzevnata civilizace a jednoho dne vam budu moci predat dedictvi v podobe me vyzkumne lodi a svych vedomosti. NE ovsem driv nez neprijdete na to, ze nejcenejsi je ZIVOT a jako takovy se musi chranit....

��������
��������

![]() |
BLUE GALAXY
Rodna galaxye, Fargo a jeji mesice. |
![]() |
MA SCI-FI TVORBA
Dve povidky..... a bude jich vic. |
![]() |
JACKSONVILL JAGUARS��������������������������
Mark Brunell a jeho podpis. |
![]() |