Bana göre METALİRİK kanalı metalcilerin birarada bulunduğu ve en sıkı muhabbetlerin yapıldığı tek kanaldır.Bundan 2 ay önce deathmetal nickinde bir kişi bana bağlandı ve muhabbete başladık.Sonra bana bir kanal kuralım ve bütün metalcileri oraya toplayalım dedi.Bende tabiki dedim zaten adam gibi metal muhabbetinin yapıldığı bir kanal yok dedim.Benim bildiğim bir AKMAR kanalı var ve bu kanaldakilerin %90'ı özenti olduğunu söyledim.Kanalı kurmaya karar vermiştik.Bu sefer isim ne olsun falan dedik.Benim aklıma ilk gelen METALİRİK olmuştu ve kanalı hemen açtık.Sonra diğer kanallara gidip metalcileri METALİRİK kanalına toplamaya başladık.Kanalımız birkaç gün içerisinde oldukça büyüdü.Fakat daha sonra deathmetal kardeşim ortalıklardan kayboldu.Şu an nerde halen bilmiyorum.Kanalımı daha sonra erdem.911 ve james.c abim kanalı register ettiler.Kendilerine çok teşekkür ederim.Bu kanalın gelişmesinde öncelikle __hAtE , whiplash , she_metal , darksoul , sebnem , cradle_of , mrbutcher

Revenenger , kankam marduk , _platinum , shekourn , b.sabbath , jessica (hatırladıklarım bunlar diğerleri kusuruma bakmasın J ) kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.Kanal sizin sayenizde büyüdü.

BU KANALI BİZ KURDUK , ONU YÜKSELTECEK VE YÜCELTECEK OLAN SİZLERSİNİZ.(MUHAHAHAHAHAHAHA NASIL LAF AMA)