E:\Barış Manço - 24 Ayar\01 - Söyle Zalim Sultan.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\02 - Bu Gün Bayram.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\03 - Mahkum.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\04 - Dört Kapı.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\05 - La Casba Della Mamma Tulıpano.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\06 - Old Pavlın.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\07 - Gibi Gibi.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\08 - Lahburger.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\09 - Abbas Yolcu.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\10 - Dut Ağacı.mp3 E:\Barış Manço - 24 Ayar\11 - You And I.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\01 - Ben Bilirim.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\02 - Gönül Dağı.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\03 - Lambaya Püf De.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\04 - Kalk Gidelim Küleyhan.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\05 - Ölüm Allahın Emri.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\06 - Gamzedeyim Deva Bulmam.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\07 - Burası Muştur.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\08 - Bir Bahar Akşamı.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\09 - Estergon Kalesi.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\10 - Gülme Ha Gülme.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\11 - Hey Koca Topçu.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\12 - Nazar Eyle Nazar Eyle.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\13 - Dere Boyu Kavaklar.mp3 E:\Barış Manço - Ben Bilirim\14 - Fransızca.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\01 - Kara Sevda.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\02 - Domates Biber Patlıcan.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\03 - 7 den 77 ye Fon Müziği.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\04 - Delikanlı Gibi.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\05 - Günaydın Çocuklar.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\06 - Kezban.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\07 - Can Bedenden Çıkmayınca.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\08 - Güle Güle Oğlum.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\09 - Hatırlasana.mp3 E:\Barış Manço - Darısı Başınıza\10 - Hayır.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\01 - Daglar Daglar.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\02 - Derule.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\03 - Kagızman.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\04 - Seher Vakti.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\05 - Katip Arzuhalim.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\06 - Unutamıyorum.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\07 - Anadolu.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\08 - Bin Boğanın Kızı.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\09 - İşte Hendek İşte Deve.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\10 - Ay Osman.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\11 - Kol Düğmeleri.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\12 - Kirpiklerin Ok Ok Eyle.mp3 E:\Barış Manço - Dağlar Dağlar\13 - Ağlama Değmez Hayat.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\01 - SOS Aman Hocam.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\02 - Süper Babaanne.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\03 - Nerede.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\04 - Düriye.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\05 - Olmaya Devlet Cihanda Bir Sıhhat Gibi.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\06 - Unutamadım.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\07 - İşte Hendek İşte Deve.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\08 - Osman.mp3 E:\Barış Manço - Değmesin Yağlıboya\09 - Al Beni.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\01 - Halil İbrahim Sofrası.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\02 - Geçti Dost Kervanı.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\03 - Kazma.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\04 - Bal Sultan.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\05 - Aman Yavaş Aheste.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\06 - Kol Düğmeleri.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\07 - Eski Bir Fincan.mp3 E:\Barış Manço - Estağfurullah Ne Haddimize\08 - SelahaddinEyyubininYeğeniAslanYürekliRişar.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\01 - Hal Hal.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\02 - Dönence.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\03 - Alla Beni Pulla Beni.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\04 - Ademoğlu Kızgın Fırın Havva Kızı Mercimek (05).mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\06 - Ali Yazar Veli Bozar.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\07 - Bahçede Hanımeli.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\08 - Gülpembe.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\09 - Halil İbrahim Sofrası.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\10 - Geçti Dost Kervanı.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\11 - Kazma.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\12 - Bal Sultan.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\13 - Aman Yavaş Aheste.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\14 - Kol Düğmeleri.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\15 - Arkadaşım Eşşek.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\16 - Eski Bir Fincan.mp3 E:\Barış Manço - Hal Hal\17 - Çıt Çıt Çedene.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\01 - Süleyman.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\02 - Hemşerim Memleket Nire.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\03 - Ayı.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\04 - Gel.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\05 - Yine Bir Gül Nihal.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\06 - Allah ım Güç Ver Bana.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\07 - Dıral Dedenin Düdüğü.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\08 - Ayrılık.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\09 - Tuti-i Mucize Güyem.mp3 E:\Barış Manço - Mega Manço\10 - Rüya.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\01 - Müsadenizle Çocuklar.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\02 - Bal Böceği.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\03 - Yolla Yarim Tez Yolla.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\04 - Al Beni.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\05 - Sarıl Bana.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\06 - Benden Öte Benden Ziyade.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\07 - Gül Bebegim.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\08 - Beyhude Geçti Yıllar.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\09 - Yol.mp3 E:\Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar\10 - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\01 - Nane Limon Kabuğu.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\02 - Ahmet Beyin Ceketi.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\03 - Affet Beni.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\04 - Gönül Ferman Dinlemiyor.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\05 - Ömrümün Sonbaharında.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\06 - Anahtar.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\07 - Kalpler Beraber.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\08 - Zehra.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\09 - Sakız Hanım Mahmur Bey.mp3 E:\Barış Manço - Sahibinden İhtiyaçtan\10 - Sahilde.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\01 - Ademoğlu Kızgın Fırın Havva Kızı Mercimek.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\02 - Ali Yazar Veli Bozar.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\03 - Arkadaşım Eşşek.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\04 - 2025 Üçüncü Yolculuk.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\05 - Bahçede Hanımeli.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\06 - Gülpembe.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\07 - Hamburger.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\08 - Alla Beni Pulla Beni.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\09 - Şehrazat (İngilizce).mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\10 - Dönence.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\11 - Cacık.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\12 - Hal Hal.mp3 E:\Barış Manço - Sözüm Meclisten Dışarı\13 - Ce Sera Le Tems.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Alıştım Sana.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Baharı Bekliyen Kumrular Gibi.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Bir Kez Daha Gülüver.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Boncuk Boncuk.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Ceylanım.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Demir Attım.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Gitme Kal.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Hasreti Takma Koluma.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Haydi Şimdi Gel.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Kahır Mektubu.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Kal Bu Gece.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Köy Yolları.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Sarmaş Dolaş.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Sende Gözüm Var.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Yaktı Beni.mp3 E:\Coşkun Sabah - Alıştım Sana\Yetmiyor Bana.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Adını Yoldaki.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Anılar.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Ayrılmayalım.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Benimsin.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Bir Pazar Günü.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Hatıram Olsun.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Kör Aşık.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Olmadı Olmadı Gitti.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\Son Buluşmamız.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\İspanyola.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\İsyanlardayım.mp3 E:\Coşkun Sabah - Ayrılmayalım\İşte Bizim Hikayemiz.mp3