E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Ali & Aysun Kocatepe - Kemeraltı Güzeli.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Ali & Aysun Kocatepe - Kordonboyu Faytonlar.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Ali Kocatepe & Sezen Aksu - Heyamola.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Ali Kocatepe - Hey Gidi Dünya Hey.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Aysun Kocatepe - Çık Hayatımdan.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Ayşegül Aldinç - Dönme Dolap.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Doğan Canko - Hikaye.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Nükhet Duru - Dostluğa Davet.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Nükhet Duru - Çakır.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Sezen Aksu & Özdemir Erdoğan - Küçük Bir Aşk Masalı.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Sezen Aksu - Benim Meskenim Dağlardır.mp3 E:\Ali Kocatepe - Şarkıları\Suat Suna - Kimsesiz Odanda.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Ayrılmalıyız Artık.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Bitmese.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Feride.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Feryat.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Gideceğin Yere Beni De Götür.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Gülizar.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Kemancı.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Mavi Boncuk (Remix).mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Mavi Boncuk.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Rüyalar Gerçek Olsa.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Rüzgar.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Sen Mevsimler Gibisin.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Tanrım Beni Baştan Yarat.mp3 E:\Emel Sayın - Başrolde\Öyle Sarhoş Olsam Ki.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\01 - Bir Efsane.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\02 - Camdan Cama.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\03 - Kolaymı Unutmak.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\04 - Amma Velakin.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\05 - Aşkımız Gözemi Geldi.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\06 - Karanlığa Çak Kibrit.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\07 - Ateşini Yolla.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\08 - Köylü Güzeli.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\09 - Günahlar.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\10 - Salına Salına.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\11 - Vazgeçen Ben Değildim.mp3 E:\Hakan Peker - Dünden Bugüne\12 - Cumartesi Olmazsa.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Başıma Gelenler.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Boş Sokak.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Deniz ve Mehtap.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Evetmi Hayırmı.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Gönül.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Haykıracak Nefesim.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Keman Solo.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Kumsaldaki İzler.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Nasılsın İyimisin.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\O Yaz.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Sana Ne Kime Ne.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Sen Gidince.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Sevdim Seni Bir Kere.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Son Verdim Kalbimin İşine.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Vakit Yok Gemi Kalkıyor.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Çilli Bom.mp3 E:\Hurşit - Unutulmayan Arajmanlar\Çık Ortaya Çık.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\01 - Bir Selam Yeter.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\02 - O Sevgili Nerde.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\03 - Neden Sanki Neden.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\04 - Yağmur.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\05 - Açıkmışım Sevgine.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\06 - Haydi Durma.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\07 - Al Götür Beni.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\08 - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\09 - Erkekler Ağlamaz.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\10 - Ver Elini Bana.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\11 - Bir Mevsim Arıyorum.mp3 E:\Nilüfer - Bir Selam Yeter\12 - Mavi Mavi.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\01 - Geceler.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\02 - Bazen Hayaller Kurarım.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\03 - Tek Başına.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\04 - Sensiz Yıllarda.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\05 - Yazık Sana.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\06 - İspanyol Meyhanesi.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\07 - Her Yerde Kar Var.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\08 - Boşvermişim Dünyaya.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\09 - Seni Beklerim Öptüğüm Yerde.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\10 - Ayrılanlar İçin.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\11 - Boş Sokak.mp3 E:\Nilüfer - Geceler\12 - Yaşamak Ne Güzel Şey.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\01 - Eğrisi Doğrusu.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\02 - Son Perde.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\03 - Tam Bana Göresin.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\04 - Olsun Varsın.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\05 - Es Deli Rüzgar.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\06 - Ne Masal Ne Rüya.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\07 - Sevda Sardı Başımı.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\08 - Sevgi Tam Olmalı.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\09 - Zorba.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\10 - Uzak Dur Ateşimden.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\11 - Yoksun.mp3 E:\Nilüfer - Ne Masal Ne Rüya\12 - Bosnada Bıraktım Kalbimi.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\01 - Varsa Söyle.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\02 - Yalvarmam Sana.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\03 - Sevmek.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\04 - Yıllar.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\05 - Kar Taneleri.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\06 - Güle Güle Size.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\07 - Olmaz Olsun.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\08 - Yokken Bin Neden.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\09 - Söyleyemedim.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\10 - Beklede Gör.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\11 - Sende Gözüm Yok.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\12 - Yalnızlığımla Başbaşa.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\13 - Dönsen Bile.mp3 E:\Nilüfer - Nilüfer '84\14 - Pişman Etme.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\01 - Değişir Dünya.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\02 - Unut Gitsin.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\03 - Çok Uzaklarda.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\04 - Herşeyden Çok.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\05 - Mavilim.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\06 - Hepsi Bu.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\07 - Bırak Beni.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\08 - Namussuz Akşamlar.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\09 - Beni Benimle Anla.mp3 E:\Nilüfer - Nilüferle\10 - Hasret Çığlıkları.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\01 - Sen Mühimsin.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\02 - Yemin Ettim.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\03 - Böyle Ayrılık Olmaz.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\04 - Gözlerinin Hapsindeyim.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\05 - O Kadın Ben Olsam.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\06 - İnkar Etme.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\07 - Canım Sıkılıyor Canım.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\08 - Bir Dünya Doğuyor.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\09 - Her Şey Bitecek Birgün.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\10 - Ve Melankoli.mp3 E:\Nilüfer - Sen Mühimsin\11 - E Bebeğim E.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\01 - Sensiz Olmaz.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\02 - Taa Uzak Yollardan.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\03 - Hatıralar Hayal Oldu.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\04 - Pişman Etme.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\05 - Sende Gözüm Yok.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\06 - Yalnızlığımla Başbaşa.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\07 - Dönsen Bile.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\08 - İntizar.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\09 - Tanrım.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\10 - Benim İçin Öldün Artık.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\11 - Aşk Kitabı.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\12 - Neredesin Nerede.mp3 E:\Nilüfer - Sensiz Olmaz\13 - Elveda.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\01 - Dünya Dönüyor.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\02 - Boşver.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\03 - Oh Ya.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\04 - Ağlıyorum Yine.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\05 - Of Aman Aman.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\06 - Son Arzum.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\07 - Kim Arar Seni.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\08 - Göreceksin Kendini.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\09 - Selam Söyle.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\10 - Neden.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\11 - Başıma Gelenler.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\12 - O Sevince.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\13 - Ne Olacak Şimdi.mp3 E:\Nilüfer - Yediden Yetmişe\Anla Artık.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\01 - Şov Yapma.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\02 - Dokun Bana.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\03 - Yeniden Sev.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\04 - Haram Geceler.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\05 - Kavak Yelleri.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\06 - Aman.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\07 - Her Sevda Yeni Bir Veda.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\08 - Dokunsalar Ağlarım.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\09 - Beni Anlamadın Ya.mp3 E:\Nilüfer - Yine Yeni Yeniden\10 - Çarem Benim.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Acaba.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Ali Veli Maria.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Anlasana.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Buruk.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Haydi Sil Gözlerini.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Kafadan Kontak.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Konuşamıyorum.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Sen Bilirsin.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Teke Tek.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Vesaire.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Yazık Oldu Yarınlara.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\Yurtta Barış Dünyada Barış.mp3 E:\İlhan İrem - Dünden Yarına\İşte Hayat.mp3