Fotky Koncerty Historie Pomoc Kontakt English vers. Stvořitel ZPĚT
Textíky ...
Bláha No Bark/M. Hurdová Řekněte mi, pane Bláho, není Vám to málo, málo? Chcete snad ještě víc? Co to tady na mě řvete, co vy vlastně vůbec chcete? Tohle nemá rub ani líc. Tak už teda, pane Bláho, zvedněte tu závoru, kdysi se mi totiž zdálo, že existuje - pluralita názorů Nevím, co Vám na tom vadí, vy jste snad vůbec neměl mládí. Tak teda co? A není mi Vás ani líto, vy stejně máte na lidi síto. Jo, je v tom věda. Tak už teda, pane Bláho, zvedněte tu závoru, kdysi se mi totiž zdálo, že existuje - pluralita názorů Řekněte mi, pane Bláho, není Vám to málo, málo? Chcete snad ještě víc? Co to tady na mě řvete, co vy vlastně vůbec chcete? Tohle nemá rub ani líc. Tak už teda, pane Bláho, zvedněte tu závoru, kdysi se mi totiž zdálo, že existuje - pluralita názorů
Cizí slova No Bark/M. Hurdová Cizí slova a hrozně známé oči znova a znova všechno se točí Cizí slova, cizí oči, pořád mluvíš a jenom vzdycháš. Víš, že už to neudělám, víš to, tak proč to říkáš. Jak jsem jen mohl a nic nedokázal, Život ti lohl, půl ho smazal. Známé věci z tebe padaj, vím že už je to marné, vostatní se taky hádaj, nemůžu žít bez továrny. Cizí slova, cizí oči, pořád mluvíš a jenom vzdycháš. Víš, že už to neudělám, víš to, tak proč to říkáš. Cizí slova a hrozně známé oči, znova a znova všechno se točí. Cizí slova, cizí oči, pořád mluvíš a jenom vzdycháš. Víš, že už to neudělám, víš to, tak proč to říkáš.
Citová devastace No Bark/J. Fabián Bloudíme temnými kanály, toužíme po světle božím. řešíme orály, anály pak nás H.I.V. složí. Hledáme klíče od srdcí v hromadách výkalů a popela. Láska, ta se k nám obrací, jako by nás nechtěla. Ref: Něco se něco se zlomilo v poslední chvíli. Něco se něco zkazilo ztrácíme síly. Něco se něco se zlomilo v poslední chvíli. Něco se něco se zkazilo ztrácíme síly. Něco se něco se Citová devastace Pícháme si jedy do žil, bloumáme ve stínu kostela. Ten zázrak, že si dneska přežil ti dávku vnutí do těla. Svíjíme se ve svých křečích do rytmu housu vtý svobodě. Dívky smějí se a brečí, pod vlivem ale prý v pohodě.
Ref. Věříme často iluzím, iluzím lásky, pak však zbití. Těšíme se z nočních polucí, tenhle svět je prostě k zblití.
Ref. Bloudíme temnými kanály, toužíme po světle božím. řešíme orály, anály pak nás H.I.V. složí. Hledáme klíče od srdcí v hromadách výkalů a popela. Láska ta se k nám obrací, jako by nás nechtěla.
Existence No Bark/F. Gellner Od rána dřepěl jsem vesele, v hospodě při plné‚ sklence. A se mnou seděli přátelé‚ ztracená‚ existence. Kouřil jsem tabák lacině, z úst kouř jsem vypouštěl líně. K tomu jsem četl noviny - zprávy ze soudní síně. Četl jsem o podvodu, o křivdě, beze vší morální vzpruhy. Nač bratři dál žíti v bídě, když ještě navíc rostou nám dluhy. O zběhlém studentu stíhaném četl jsem historku pěknou. Bratři, kdoví kam se dostanem, až se nás rodiče zřeknou. Četl jsem neslaný, nemastný, pozorně přečetl jsem všecko. O mladé matce nešťastné, která své zabila děcko. Od rána dřepěl jsem vesele, v hospodě při plné sklence. A se mnou seděli přátelé, ztracené existence.
One sensless Ideology No Bark/M. Hurdová Why the people don't like each other? And why we can find the racists? Why are not we like the brothers? Why this bad way always exists? What are these people sort of? Fuck off! What are these people sort of? What these people try to tell us? And what's their point of view? Are they really, really so stupid? Don't they realize we aren't one crew? What are these people sort of? Fuck off! What are these people sort of? In the name of their ideology, they're acting like the madmen. They're closed in their hypocrisy, but they don't have any chance! What are these people sort of? Fuck off! What are these people sort of? They don't have any chance, they don't have any chance. By any chance, By any chance.
Dech budoucnosti No Bark/F. Gellner V měsíčním svitu kostelík se bělá , jako když stříbrem zdi mu poleje. Však ještě v duších víra nevymřela, je dosud v srdcích lidských naděje. Rf: Jsou ještě lid‚, kteří umírají věrni svým zásadám a záměrům. Jsou ještě lidé, kteří otvírají srdce své zbožným záměrům. Jsou srdce zmužilá a odvážlivá , okovy střásajíce ze šíjí, jsou lidé, kteří proti dani z piva protestují a méně pijí. Já ale pil jsem, jako piju vždycky, vzdor ctnosti své a mravní úvaze, na hotelu svém zvonek elektrický jsem namakal po dlouhé námaze. A nejdřív neklid vyprázdněných sklenic mi nedal klesnout v spánku objetí a potom drobná práce četných štěnic a podobné jim jiné havěti. Rf. Zázračné klíny dcer Tvých úrodné jsou a lůno jejich nezná únavy, Tví syni lásku v srdcích k vlasti nesou a lásku ke krásnému pohlaví.
Vidiny No Bark/F. Gellner Vzdušné mé vidiny, nádherná těla, zuřivým kvapíkem zardělá čela. Vzdušné mé vidiny, nádherná těla, která z vás touhu mou ubít by chtěla. Z duše mé vytryskl smyslný plamen dotykem Tvých nádherných ramen.
Z duše mé vyšlehl smyslný plamen, svou touhou já jsem zpit a zmámen.
Vzdušné mé vidiny, nádherná těla, zuřivým kvapíkem zardělá těla, která z vás touhu mou ubít by chtěla. Sítě své prostírám, vášní se třesa, jedna mi po druhé v náručí klesá , má hlava znavená klesá . Vzdušné mé vidiny, nádherná těla, zuřivým kvapíkem zardělá těla, která z vás touhu mou ubít by chtěla.
Vzhůru! No Bark/Fr. Vl. Lorenc Chábne mrak noci od slunce moci, pouta svá roztrhá omládlý den; příšery lživé, obludy divé prchají od nás, prchá i sen. Darmo noc lidu slibuje klidu, slunce už vchází, počíná ruch; pravdu chcem zříti, ne klamy sníti, ke světlu blíže vznáší se duch. Za dobro, krásno, pravdu a jasno s radostí každý do boje spěš: zničit vše robství, vypudit sobství, odstranit bídu, zlo, tmu a lež! Sladké‚ sic bývá , o čem se snívá , nelze však stále sníti a spát; zoraná s budí, zlo a klam pudí, chceš-li kdo žíti, nemeškej vstát. Drsné‚ je žití, osud nás sytí strastmi a volá o blaho v boj. Sestry a bratři, ať nás svět spatří spojeny v jeden mohutný roj. Za dobro, krásno, pravdu a jasno s radostí každý do boje spěš: zničit vše robství, vypudit sobství, odstranit bídu, zlo, tmu a lež.
Fotky Koncerty Historie Pomoc Kontakt English vers. Stvořitel ZPĚT