Kazva se........ poznaite :)))? Kazva se Atanas ot Plovdiv e, no v momenta uchi v Germany. v mIRC moje da go sreshtnete s nick-ove : s_Oliver, MrCoolGuy, Manesmann ili coyte ( mislia che tova beshe poslednia mu nick).Purvia mi den v mIRC govorih s nego :). Toi me naychi na niakoi neshta otnostno polzvaneto na chata:). Mil chovek e, i .....hmm kato si spomnia kak sum go karala da misli na tema ljubov :))))). Ne seriozno gorkia v nachaloto mnogo go karah da misli vurhu podobni vuprosi, dokato nai nakraia mi zabrani da mu govoria za tova :)))))). Mislia che veche e stanal detegledachka na edno hlape, koeto se kazva Max i e super divo :))). Ta Nasko mi e mnogo dobur priatel i da si priznaia biah vljubena v nego po edno vreme :))))! Niama da vi kazvam edna sedmica kak ne biah na zemiata i sum zabravila mnogo neshta :))))). Ama toi znae za tova i da vi kaja sega kato si spomnia i mi idva da se smeia :))))))))). Abe mnogo dobur priatel mi e i moje da se kaje che mi e edin ot nai dobrite priateli v mIRC. Za jalost mnogo riadko zapochnah da contactuvam s nego :(.

Tova kogato beshe sus izrusena kosa J