Zdraveite otnovo:)))
Btw kazvam se Maria Jappunova( Djapounova) i sum na 17 godini veche:). Rodena sum v Plovdiv, tova e nai prekrasnia grad koito moje da sushtestvuva :) e ima i drugi estestveno ama v sravnenie sus Sofia........ ( nishto lichno Sofianci ama...........) :))))) ta kakto i da e ne se obijdaite ama tva si mi e rodnia grad i az si go obicham mnogo. Izleznala sum na toia sviat prez February 8, 1983 godina i..... ............hmmm niama da vi kazvam kvo xubavo bebe sum bilo:) , a i sus kusmet sum se rodila amasmotanite sestri sa mi go vzeli:(. Mdaa edva li me razbirate za kakvo govoria ama........ abe mnogo riadko bebe se rajda s "riznica"( taka kazvat na tova s koeto e yvito bebeto) i poneje tova noselo shastie i sestrite sa mi ia razgrabili i na men nishto ne ostavili i sega za tova niamam tolkova mnogo kusmet:(, daje nikuv:). Heh za kvo vi razpraviam vsichko tova:))))))???

Ta v momenta sum v prekrasnata USA ( ne mi viarvaite!!!!) i sum tuk s moite roditeli i brat mi ( ako znaete kak "xubavo" se razbirame vsichki). Mdaa neshtata vurviat super za sega shtoto sichki se oredixa osven men i tva shtoto niamam kusmet i v momenta ot vsichki samo az sum nelegalna, no se naidavam ne za dulgo:). V momenta ucha v edno smotano ychilishte v koeto triabva da se pazia mnogo dobre che toku vij niakoi me grumne:) ( seriozno govoria!!!! Tuk polovinata sa budeshti banditi!:( ) inache imat gotini PC-ta i v momenta az si gi polzvam, za da si napravia tozi WEB :)))) super nali? Abe kato maxna vsichko losho ychilishteto ne e chak tolkova zle. Imam si veche dve priatelki za koito niama sia da vi govoria che.......shte vi stane mnogo skuchno:). Inache tuk e hubavo ne e chak tolkova zle, no kogato gi niama priateliteti e istinski ad:(. Inache jiveia blizo do San Francisco koito vecherno vreme ako go poglednete ot niakoi hulm e super krasiv:).

Mai e vreme da vi kaja mnenieto si za mene si:))) koeto....... abe dosta mislih kvo da kaja za men i shto za ptica zloveshta sum :)))) i vse pak ako ne mi viarvate na neshtata po dolu pitaite za mnenieto na niakoi drug ili sami si go izgradete kato me opoznaete:).
Otkachen chovek sum :). Mnogo vesel po nachalo i obojavam da se smeia:). Ne dai si boje da sum v otkachenoto si sustoianie i vie da ste krai men .............. biagaite kolkoto mojete po nadaleche togava inache shte vi poburkam i poveche niama da iskate da izleznete s men na publichno miasto:))) nedai si boje i da sum sus Gergana ( edna moia priateka) i togava ne v drug kvartal ami v drug grad triabva da biagate inche shte otkachite pokrai nas :))))))). Mnogo obechliv chovek sum i ..... obichata mi niama krai!
Po nachalo sum otvorena kniga i ne kria nishto ot nikoi :) i poniakoga tva moje da se kaje che e goliama greshka!!!!!! Nikoga ne luja i mislia che tova e neshto ojasno, bih prekrila chast ot istinata, no nikoga ne bih izlugala, kakto i mrazia niakoi men da me luje!!!!! Otkroven chovek sum i si kazvam vsichko koeto mislia i chuvtvam. Loshoto e poniakoga, che s prekalenata mi iskrennost naikoi hora ne me razbirat i gi naraniavam s iskrennosta si.( maika mi kazva che poniakoga triabva da poslugvamza da ne naraniavam drugite ama kato ne me biva v tova:( da luja!!!! kak???). Vinagi durpam diavola za opashkata i predizvikvam sudbata ama za jalost ne se obrushtat te:)))) :PPP. Chovek sum na riskovete i nai veche da riskuvam moia jivot :))). V smisal che bih skochila ot samolet s parashut bez da se pritesniavam dali shte ima veroiatnost toi da ne se otvori:) Prosto ne mi puka!!!!! Ne se vodia po svetovnata moda i ne mi puka kvo e moderno v momenta:) puka mi samo dali na men mi haresva:)!!!! Kvo drugo???? Ami sega ne se seshtam za tova kakva sum, no puk ako iskate da znaete poveche prosto me pitaite i az shte vi kaja:) niamam taini:)!!! ( e imam si de ama...... sia.......ne e nujno da gi znaete ).

Padam si po momcheta:))))))) i to mnogo. Po nachalo se razbiram poveche s po golemi ot men i si padam i po po-golemi ot men:))))).
Ljubimoto mi pitie e........... hmm ami da vi kaja niamam:))) ama posledno kato si biah v BG vseki den ia karah na kola i kafe ili mliako s kako :). Taka che tva obiknovenno pia:). Ne pusha, ne pia alkohol , ne che ne pia ama ne obicham mnogo alkohola i ako pia shte triabva da niakuv povod. Inache obicham da pia cherveno vino:) neshto koeto moga i bez povod da go pia ako go imam v nalichnost:).

Haresvam vsiakakuv tip muzika, niamam ljubim sustav ili pesen:). Za tova si suvpadam s mnogo hora poneje prosto haresvam vsichko i si padam po vsichko:) ( e pochti de! Ne sum chak tolkova idealna:):PPP).

Go back