BEJCZI Gábor (a. Gashpy)

Angol/English English  
Igen, ez én vagyok. Nem egy igazán jó fotó, igaz? 
DeutschNémet/Deutsch 

Születtem: 1969. október 11-én, Siófokon.

A folytatás: Az első 18 évemet is ott töltöttem, amikor még minden olyan bohó volt körülöttem.
1988/89-ben bőszen védtem a hazát a lenti gépesített lövészdandár KISZ-Bizottságának gazdasági felelőseként. Vagyis jól elvoltam annélkül, hogy bármit is kellett volna csinálnom(:-).
A Miskolci Egyetemen 1989-ben kezdtem meg a tanulmányaimat, amit akkortájt még Nehézipari Műszaki Egyetemnek hívtak.
1995-ben kaptam meg a diplomámat a Kohómérnöki Karon, Energiagazdálkodás, kemencék szakirányon.
Azóta az egyetem Tüzeléstani Tanszékén vagyok levelező doktorandusz (Ph.D) hallgató.
1996 szeptemberétől 1997 májusáig az Almásfüzitői Timföldgyárban dolgoztam. Sajnos a timföldgyár becsődölt (nem miattam...), így 97 júniusával átváltottam a Wienerberger Téglaipari Rt.-hez, Budapestre.Azóta is ott dolgozom. A cég gyáraiban a kemencéket és a szárítókat ellenőrzöm különféle mérésekkel.

Itt közlöm a lányokkal és a fiúkkal, hogy foglalt vagyok. Feleségemet Huszár Katalinnak hívják és ő is kohómérnök, csak ő a szerkezeti anyagok szakirányon vézett. Témája a színes maratás alkalmazása volt, de jelenleg az ISO 9000-el foglalkozik. Most azonban GyES-en van, mivel 2000. április 25-én megszületett Anna nevű kislányunk.

Most Budapesten élünk egy igen szép lakásban (legalábbis nekünk az...)

Tudományosnak nevezhető publikációim:
  • TDK-dolgozat, "Az NOx-képződés, mint a tartózkodási idő függvénye", 1993

•     Társszerző: Németh Szabolcs,
        Konzulens: Dr. Bíró Attila
  • Diplomamunka, "Szálas tűzállóanyagok alkalmazása az alumíniumiparban", 1995

•     Konzulens: Dr. Bíró Attila
  • Előadás, "Laposlángú égő káros füstgázalkotóinak vizsgálata", 1996

•     "Energy Transformations in Industry" konferencia, Kassa(Kosice), Szlovákia
  • Előadás, "Szálas tűzállóanyagok alkalmazása az alumíniumiparban", 1996

•     "Energy Transformations in Industry",  konferencia, Kassa(Kosice), Szlovákia
  • Poszterelőadás, "Tűzálló anyagok viselkedése egy tabulártimföld-gyártó aknás kemencében", 1997

•     XLVIII. Berg- und Hüttenmännische Tagung, Freiberg/Sa., Németország
        Társszerzők: Dr. Szűcs István, Réz István
  • Előadás, "Téglaégető alagútkemence optimalizálása mikroprocesszoros adatgyűjtő segítségével", 1999

•     MicroCAD '99, Miskolc
        Társszerző: Dr. Szűcs István
  • Előadás, "Téglaégető alagútkemence hőmérsékletmezejének homogenizálása az előmelegítő zónában ", 2000

•     MicroCAD 2000, Miskolc
        Társszerző: Dr. Szűcs István
        Az előadás szövege, angolul (zippel csomagolt Word97 fájl, 196k)

bejczi@freemail.hu Kattints ide, ha egy emilt szeretnél küldeni nekem...