Kadın Tabi ki hayatım = Bunun acısını çıkartmasını bilirim ben Evet = Hayır Hayır = Hayır Belki = Hayır Üzgünüm = Sen daha çok üzüleceksin Bu yemek tarifini beğendin mi? = Yapması kolay, alışsan iyi olur. Hayır bağırmıyorum = Evet, bağırıyorum çünkü bunun önemli olduğunu düşünüyorum Hayır moralim bozuk falan değil = Evet moralim bozuk, salak Ne kadar erkeksi görünüyorsun = Traşa ihtiyacın var ve ter kokuyorsun. Hayır duygusal falan davranmıyorum, abarttığım da yok = Regliyim. Romantik olalım, ışıkları kapat = Selulitlerim var. Benzin bitti = Git ve doldur. Çöp dolmuş = Git ve boşalt. Köpek bağırıyor = Git ve dışarda neler oluyor bakıver. Yeni perdeler istiyorum = Ve yeni koltuklar, yeni halı, duvarkağıdı…. Beni seviyor musun? = Pahalı birşey istiyeceğim. Beni ne kadar seviyorsun? = Bugün birşey yaptım ve eminim hoşuna gitmeyecek. Popom büyük mü? = Bana güzel olduğumu söyle. İletişim kurmayı öğrenmelisin = Sadece benimle aynı fikirde olmalısın. Karnım acıktı = a) Bana yiyecek birşeyler hazırla b) ne yapıyorsan hemen bırak ve gidip bana yiyecek birşeyler al c) Çıkıp dışarda birşeyler yiyelim. İhtiyacımız var = İstiyorum. Sen istiyorsun = Sen istiyorsun. Beni eve bırakır mısın? = Sevişelim. Bebeğin sesi miydi o? = Kalk yataktan da bir bak da tekrar uyut. Hiiiç = Çok şey |